Latest News

11 καθημερινές μάχες κάποιου που είναι και ευαίσθητος και δυνατός

Αν είστε και δυνατό και ευαίσθητο άτομο, τότε ζείτε με έναν περίπλοκο συνδυασμό συναισθημάτων τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν.

Και ποιος μπορεί να τους κατηγορήσει; Δεν ζουν την ζωή που ζείτε εσείς. Δεν συνειδητοποιούν πως η δύναμη έρχεται από τις ταλαιπωρίες που υποφέρατε και το ευαίσθητο κομμάτι από την άρνηση σας να χτίσετε τείχη όπως τόσοι πολλοί έχουν κάνει. Βέβαια, έχετε κάποια εμπόδια αλλά όχι τόσα όσα οι υπόλοιποι. Έχετε συναισθηματική επίγνωση του τι συμβαίνει γύρω σας. Αυτός ο συνδυασμός περιπλέκει τους άλλους.

Εδώ είναι 11 καθημερινές μάχες κάποιου που είναι και δυνατός και ευαίσθητος:

  1. Είναι κάτι με το οποίο παλεύετε κάθε μέρα.

Κάποιοι δεν ξέρουν πώς να σας αντιμετωπίσουν. Πως γίνεται το ίδιο άτομο που το μεσημέρι εμφανιζόταν τόσο σκληρό, να κάθεται την νύχτα και να αναρωτιέται για τα πράγματα που του είπαν κατά την διάρκεια της ημέρας;

  1. Σκέφτεστε υπερβολικά πράγματα τα οποία δεν σας επηρεάζουν.

Συνεχώς αγχώνεστε με την πιθανότητα του να είναι κάποιος ενοχλημένος μαζί σας. Είτε έχει σχέση με κάποια απόφαση που πρέπει να πάρετε είτε με κάποια απόφαση που ήδη πήρατε, ξέρετε πως οι επιλογές σας επηρεάζουν τους άλλους και σας απασχολεί συνεχώς.

  1. Υπερασπίζεστε τους φίλους και την οικογένεια σας

Ωστόσο, δεν συμπεριφέρεστε στον εαυτό σας με τον ίδιο σεβασμό. Σε οτιδήποτε έχει σχέση με τους αγαπημένους σας, δεν ανέχεστε άλλους ανθρώπους να τους πληγώνουν. Δυστυχώς, τείνετε να αφήνετε τους ανθρώπους να σας χρησιμοποιούν και να σας κακοποιούν.

  1. Σχεδόν κανείς δεν παρατηρεί ότι είστε στεναχωρημένοι

Δεν είναι επειδή προσπαθείτε να δείξετε μια δυνατή εξωτερική εικόνα, είναι απλώς ο τρόπος με τον οποίο σας βλέπουν οι άλλοι. Λόγω αυτού, δεν ξέρουν πότε είστε στεναχωρημένοι. Βέβαια, το αμάξι δεν ξεκινούσε, τα παιδιά είναι άρρωστα, η πληρωμή σας έχει αργήσει τρεις μήνες και τα πεθερικά θα έρθουν για επίσκεψη αλλά συνεχίζετε λες και όλα είναι καλά

  1. Γελάτε και αποφεύγετε τις συναισθηματικές αντιπαραθέσεις με τους άλλους.

Οι δυνατοί και ευαίσθητοι άνθρωποι παρουσιάζουν τέτοια αυτοπεποίθηση κατά τη διάρκεια δύσκολων συναισθηματικών στιγμών που κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί το αντίθετο. Αυτό που δεν ξέρουν, είναι ότι γελάτε μόνο επιφανειακά.

  1. Βέβαια και οι δυνατοί άνθρωποι είναι αυθόρμητοι

Αλλά μόνο στην έξαψη της στιγμής όπου λέγονται διάφορα, δημιουργούνται αστεία και μπορείτε να το διαχειριστείτε. Συχνά, οι φίλοι σας, σας το δείχνουν. Μπορείτε να κριτικάρετε πολύ κάποιον αλλά είστε σίγουροι πως δεν θα κάνει και αυτός το ίδιο.

  1. Σκέφτεστε σπουδαίες απαντήσεις

Αλλά μείνετε ήσυχοι, σχεδόν στο 95% του χρόνου τους οι δυνατοί και ευαίσθητοι άνθρωποι αποφεύγουν τις δραματικές αντιπαραθέσεις. Αποφεύγουν το δράμα με κάθε κόστος-ακόμα και αν το εκτυλίσσουν ήδη στο μυαλό τους.

  1. Το γαύγισμα τους είναι χειρότερο από το δάγκωμα τους.

Ίσως πείτε ότι θα κάνετε πολλά πάνω στα νεύρα σας, αλλά στην πραγματικότητα θέλετε απλώς οι άλλοι να ξέρουν πως αισθάνεστε. Ναι, κάποιες φορές μπορούν να τους συνεπάρουν τα συναισθήματα αλλά μόνο μπροστά σε αυτούς που εμπιστεύονται .

  1. Οι περισσότεροι άνθρωποι σας ενοχλούν

Αλλά αν κάποιος δεν σας συμπαθεί, ταράζεται όλος ο κόσμος σας. Τα δυνατά και ευαίσθητα άτομα μπορούν να γίνουν σκληρά κάποιες φορές, αλλά βαθιά μέσα τους είναι πραγματικά καλοί άνθρωποι.

  1. Η πολυπλοκότητα δεν σας καλύπτει

Όπως και τους περισσότερους ανθρώπους, δεν είναι εύκολο για κάποιον να σας καταλάβει. Ακόμα και μια φιλία ή μια σχέση μπορεί να γίνει φορητή. Όμως, παρ’ όλα αυτά έχετε πολύ αγάπη να δώσετε και είστε πάντα εκεί για να υποστηρίξετε τους αγαπημένους σας όταν το χρειάζονται.

  1. Αφήνετε λίγους ανθρώπους να σας πλησιάσουν αρκετά και να γνωρίσουν τον πραγματικό σας εαυτό.

Δεν είναι ότι φοράτε μάσκες ή ότι προσπαθείτε να καλύψετε τον πραγματικό σας εαυτό. Απλώς έχετε μάθει μέσω των σκληρών μαθημάτων της ζωής πως δεν αξίζει ο καθένας τον χρόνο και την ενέργεια σας. Τυχερό το άτομο το οποίο θα αφήσετε να έρθει αρκετά κοντά ώστε να δει την ευαίσθητη ψυχή που βρίσκεται κάτω από αυτή την σκληρή εξωτερική εικόνα.

Μετάφραση: awakengr.com via  mysticalraven.com


Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.