Latest News

Να γιατί οι συμπτώσεις δεν είναι καθόλου τυχαίες.

Κατά πάσα πιθανότητα οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί σε καταστάσεις που δεν μπορούσαμε να εξηγήσουμε τις συμπτώσεις. Για παράδειγμα, αποφασίζετε να τηλεφωνήσετε σε έναν παλιό φίλο και εκείνη ακριβώς την στιγμή αυτός ο φίλος σας τηλεφωνεί. Ή να συναντήσετε τυχαία έναν παλιό φίλο και μετά από μια συζήτηση μαζί του να νιώσετε, ότι άλλαξε η ζωή σας.

Πολλές φορές αυτές οι διαβολικές συμπτώσεις είναι τόσο τέλειες που είναι αδύνατον να πιστέψουμε, ότι συμβαίνουν. Ένα τέλειο παράδειγμα είναι η ιστορία του Άντονι Χόπκινς. Ήταν έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στην ταινία “The Girl from Petrovka” βασισμένο στο βιβλίο του Τζορτζ Φέιφερ. Για να γνωρίσει καλύτερα τον χαρακτήρα που θα υποδυόταν χρειαζόταν την αρχική έκδοση του βιβλίου, την οποία δεν μπορούσε να βρει σε κανένα βιβλιοπωλείο ή από κανέναν φίλο. Ο ηθοποιός είχε χάσει κάθε ελπίδα για να βρει το βιβλίο, όταν μια μέρα ξαφνικά βρήκε ένα αντίτυπο του βιβλίου ξεχασμένο σε ένα παγκάκι στο μετρό. Αργότερα, καθώς πήγαινε στο στούντιο της ταινίας συνάντησε τυχαία τον συγγραφέα του μυθιστορήματος στο αεροδρόμιο. Ο συγγραφέας παραπονέθηκε στον ηθοποιό, ότι είχε δανείσει σε έναν φίλο του το πιο πολύτιμο αντίτυπο του βιβλίου με τις σημειώσεις του και εκείνος το έχασε σε έναν σταθμό του μετρό.

Πως μπορεί να εξηγηθεί αυτό το γεγονός; Δείτε την απάντηση παρακάτω.

c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b-365

© Fireworks Entertainment

Φαίνεται, ότι όλα τα γεγονότα, οι άνθρωποι και οι πληροφορίες στον κόσμο είναι συνδεδεμένες με αόρατε κλωστές που καμιά φορά λάμπουν κατά λάθος. Σύμφωνα με τον διάσημο ψυχίατρο Καρλ Γκούσταβ Γιουνγκ αυτή η θεωρεία είναι αληθινή. Αυτό το φαινόμενο ονομάζεται συγχρονικότητα και ίσως είναι το πιο μυστήριο πράγμα στον κόσμο.

Ο Γιουνγκ συμπέρανε, ότι υπάρχει μια στενή σύνδεση ανάμεσα στον άνθρωπο και το περιβάλλον του. Συγκεκριμένα ανάμεσα στον χώρο, τον χρόνο, το συνειδητό και το ασυνείδητο. Σε συγκεκριμένες στιγμές του χρόνου κάτω από την επίδραση συγκεκριμένων εννοιών που είναι σχετικές για τον άνθρωπο αυξάνεται ο πόλος έλξης. Αυτή η έλξη δημιουργεί όλες τις αναπάντεχες συμπτώσεις που εμείς αποκαλούμε μοιραία γεγονότα, απλή τύχη ή ακόμα και θαύμα.

Όσο πιο στενή είναι η σύνδεση ανάμεσα σε εσάς και τους ανθρώπους γύρω σας τόσο πιο πιθανό είναι να παρατηρείτε ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Αυτά τα πράγματα μπορεί να είναι διαφημίσεις, τραγούδια, συναντήσεις, φωτογραφίες, συνομιλίες ή αρώματα.

Φυσικά, δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι για αυτό το φαινόμενο. Ωστόσο, ορισμένες φορές κάποια μυστήρια γεγονότα μπορούν να μας βοηθήσουν να πάρουμε αποφάσεις ή να αλλάξουμε ριζικά την ζωή μας. Απλά πρέπει να είμαστε πιο προσεχτικοί και ανοιχτοί στο να δημιουργούμε το φαινόμενο της συγχρονικότητας. Άλλωστε, ο Δον Ζουάν είχε πει “Μια καλή σύμπτωση είναι μόνο μια μορφή δράσης.”

Ακόμα και αυτό το άρθρο μπορεί να είναι ένα αποτέλεσμα συγχρονικότητας. Ίσως ψάχνετε για ένα σημάδι ή μια εξήγηση για όλες αυτές τις περίεργες συμπτώσεις. Ορίστε λοιπόν!

Διαβάστε επίσης: Συγχρονικότητα – Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο

lamenteesmaravillosakph.npu.eduwikipedia,  tlstr


Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.