Latest News

Λευκοί γάμοι με μαύρες ζωές… μέσα στο ψέμα και την υποκρισία.

Αναγκαστικοί συγκάτοικοι, που ο καθένας για τους δικούς του λόγους, παραμένει σε έναν γάμο – παρωδία, για να μην χαθούν κεκτημένα και “πει ο κόσμος”.

Παιδιά, στέγη, οικονομικοί παράγοντες, συμφέροντα, βόλεμα και κοινωνικές υποχρεώσεις, οδηγούν κάποια ζευγάρια να ζήσουν μέσα στο ψέμα και την υποκρισία.

Ηθοποιοί, που παλεύουν να ξεγελάσουν τα πλήθη, έχοντας ήδη ξεγελάσει τον εαυτό τους.

Άτυπες συμφωνίες για ξεχωριστές ζωές, που εμπεριέχουν μέχρι και διαφορετικούς ερωτικούς συντρόφους…και όλα να δείχνουν καλά!

Χωριστά κρεβάτια, χαμογέλα ψεύτικα και οικογένειες βολεμένες σε μία άρρωστη ατμόσφαιρα, που ενώ ασφυκτιούν από το βάρος της, δεν “θέλουν” να δουν την αλήθεια.

Χαμόγελα σφιγμένα, αγκαλιές κρύες και στημένες φωτογραφίες, για να επιβεβαιώσουν έναν θίασο, που περιφέρεται σε εξωτερικούς χώρους, μέχρι να κλείσει την πόρτα πίσω του και να μπει στην ζοφερή του πραγματικότητα.

Συναισθήματα, πασπαλισμένα με δόσεις ανάγκης, παγιδεύουν και εξωραΐζουν ζωές, που θέτουν μεσοπρόθεσμους στόχους απελευθέρωσης…που όμως δεν έρχονται ποτέ.

Συγκάτοικοι που κάποτε ήταν εραστές, να προσπαθούν να κρατήσουν τους τύπους, σε ένα παιχνίδι με κλέφτες και αστυνόμους, που δεν θα το κερδίσει κανένας τελικά.

Παιδιά, που μεγαλώνουν με λάθος οπτική για την αγάπη, βλέποντας παγωμένα βλέμματα και απουσία στοργής, επαφής και έρωτα.

Γύρω τους, συμβουλάτορες της συμφοράς, που προέρχονται από το συγγενολόϊ και ευλογούν τέτοιες καταστάσεις, για να μη χαλάσουν την εικόνα της εικονικής οικογένειας.

Ποιος άραγε θα βγει νικητής;
Ποιος άραγε θα αντέξει ως το τέλος;

Και ποιο τελικά θα είναι το έπαθλο;

Μήπως η χαμένη τους ζωή;

Μάνος Σαμοθρακής



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.