Latest News

Όταν η διαίσθηση προειδοποιεί, δεν πρέπει να αγνοείς τα σημάδια της

Υπάρχει ένα αόρατο και όμως εξαιρετικά ιδιαίτερο δώρο που έχει κάθε άνθρωπος στην Γη. Όμως, δεν έχουν φτάσει όλοι σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο επίγνωσης για να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν συνειδητά.

Λέγεται διαίσθηση. Αυτή η έκτη αίσθηση για την οποία μιλούν όλοι. Το παντοδύναμο ένστικτο.

Σκέφτηκες ποτέ έναν φίλο σου και αργότερα σε πήρε τηλέφωνο ή τον συνάντησες τυχαία;

Αυτές οι ενδιαφέρουσες “συμπτώσεις” προέρχονται από την διαίσθηση μας. Μπορεί να φαίνονται σαν απλή τύχη αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτή. Οπότε, ακόμα και αν τα σημάδια που μας στέλνει η διαίσθηση μας είναι μερικές φορές πολύ περίπλοκα για να τα καταλάβουμε, είναι η μεγαλύτερη βοήθεια.

Παρακάτω βρίσκονται τα σημαντικότερα από τα σημάδια που μας στέλνει η διαίσθηση και ποτέ δεν πρέπει να αγνοούμε. Δώσε προσοχή και άκου την εσωτερική φωνή σου.

  1. Όταν το ένστικτο σου λέει «δεν πρέπει να το κάνεις αυτό».

Αν το ένστικτο σου λέει πως κάτι μπορεί να είναι επικίνδυνο και επιβλαβές για την ευημερία σου, τότε πρέπει να το ακούσεις.

Η εσωτερική φωνή μας, το πρωταρχικό μας ένστικτο έχει πάντα δίκιο. Οπότε, αν η ισορροπία διαταραχθεί, τότε υπάρχει λόγος γι αυτό. Μην το μάθεις με τον δύσκολο τρόπο.

  1. Όταν έχεις μια περίεργη αίσθηση στο στομάχι.

Σίγουρα όλοι έχουμε νιώσει αυτή την αίσθηση, κι όμως όλοι την περιγράφουμε με διαφορετικό τρόπο.

Πρόκειται για μια αίσθηση πως κάτι περίεργο, άγνωστο ή ανεπιθύμητο θα συμβεί. Η συνείδηση μας μεταφέρει αυτά τα σημάδια και το φυσικό μας σώμα τα εκδηλώνει με διαφορετικούς τρόπους.

  1. Όταν νιώθεις πως αρρωσταίνεις.

Είναι ο τρόπος με τον οποίο το σώμα μας αντιδρά όταν κάτι δεν πάει καλά. Είτε πρόκειται λόγω του άγχους από μια τοξική σχέση ή από ένα τοξικό περιβάλλον, είναι η διαίσθηση σου που προσπαθεί να σε προστατεύσει.

Αν νιώθεις εξάντληση λες και δεν έχεις καθόλου ενέργεια, ξεκίνα να κάνεις κάποιες αλλαγές. Και άσε την εσωτερική σου φωνή να είναι ο οδηγός σου. Είναι η μόνη που δεν θα σε εξαπατήσει.

  1. Όταν δεν ξέρεις τι να αποφασίσεις και κάτι σε κατευθύνει.

Είχες ποτέ ένα δίλημμα ανάμεσα σε δύο παρόμοιες επιλογές και δεν ήξερες τι να αποφασίσεις, αλλά μετά από το πουθενά, εμφανίστηκε ένα σημάδι και σε κατεύθυνε για να κάνεις την επιλογή σου;

Η διαίσθηση είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον. Και αυτές οι συμπτώσεις, δεν συμβαίνουν κατά τύχη.

  1. Όταν νιώθεις την παρόρμηση να κάνεις κάτι.

Η αίσθηση που έχουμε όταν μας μιλά η εσωτερική μας φωνή. Είναι ένα ανεξήγητο και ξεχωριστό συναίσθημα. Για παράδειγμα, όταν συναντάς κάποιον που χρειάζεται απεγνωσμένα βοήθεια και νιώθεις ότι πρέπει να τον βοηθήσεις.

Ωστόσο, να προσέχεις. Οι παρορμήσεις δεν έχουν πάντα να κάνουν με γενναιόδωρες και αλτρουιστικές πράξεις. Σιγουρέψου πως επιλέγεις τις σωστές.

  1. Όταν οι σκέψεις σου είναι κολλημένες σε ένα συγκεκριμένο θέμα.

Οι σκέψεις μας είναι το σπουδαιότερο εργαλείο που έχουμε. Ωστόσο, μερικές φορές μπορούν να περιπλανηθούν σε άγνωστα μέρη. Μπορούν να μας μεταφέρουν σε διαστάσεις και μέρη που δεν γνωρίζαμε.

Και υπάρχει πάντα ένας λόγος γι αυτό. Αν νιώθεις πως τελευταία, το μυαλό σου είναι απασχολημένο, καλύτερα να το κοιτάξεις. Ίσως να υπάρχει κάποια ανολοκλήρωτη δουλειά που πρέπει να τελειώσεις.

Ποτέ μην υποτιμάς την δύναμη των σκέψεων και της διαίσθησης σου. Πάντα σε κατευθύνουν.

  1. Όταν έχεις ένα κολλημένο συναίσθημα μέσα σου και δεν φεύγει.

Όταν έχεις ένα συγκεκριμένο, περίεργο συναίσθημα σχετικά με ένα μέρος ή ένα άτομο, η διαίσθηση σου θα συνεχίζει να το εκδηλώνει.

Είτε είναι αλλαγή στην διάθεση, είτε ανατριχίλα είτε θα νιώσεις πως αρρωσταίνεις, θα είναι το ένστικτο σου που θα σε προειδοποιεί πως κάτι δεν πάει καλά.

Ποτέ μην την αγνοείς.

  1. Όταν βλέπεις σημάδια ευθυγράμμισης και τα αγνοείς.

Όταν ξεκινάς το υπέροχο, πνευματικό ταξίδι της ζωής και αναπτύσσεις αυτογνωσία και επίγνωση για καθετί που υπάρχει στο Σύμπαν μας, συγκεκριμένα σημάδια ευθυγράμμισης παρουσιάζονται συνήθως.

Είναι το μυστικό μήνυμα που σου στέλνει το Σύμπαν για να ξέρεις πως είσαι στον σωστό δρόμο. Είναι το πεπρωμένο που ξετυλίγει τον δρόμο μπροστά σου. Ακολούθα αυτά τα σημάδια. Δεν είναι όλοι τυχεροί ώστε να τα δουν.

Μαγεία Τ.Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.