Latest News

Μόνη το χειμώνα; 5 ιδέες για να το απολαύσεις

Έρχεται ο χειμώνας και δεν είσαι σε σχέση; Και τι πειράζει; Υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου για να απολαύσεις αυτήν την εποχή, που δεν θα νιώσεις ούτε στιγμή μελαγχολικά. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε μερικά από αυτά. 

  1. Κάνε τα ψώνια σου με την άνεσή σου

Είσαι single! Συνεπώς, μπορείς να κάνεις μερικά παραπάνω δώρα στον εαυτό σου για αλλαγή. Άνοιξε τον υπολογιστή σου και αφιέρωσε όσες ώρες θέλεις για να αναζητήσεις καινούργια χειμερινά ρούχα. Βρες καινούργιες ζακέτες γυναικείες πλεκτές, ζεστά πουλόβερ, παλτό, μοντέρνα φορέματα και ό,τι άλλο έλειπε εδώ και καιρό από την ντουλάπα σου. Είναι, επίσης, η κατάλληλη ευκαιρία για να αφιερώσεις χρόνο στο να ανανεώσεις ή να αλλάξεις εντελώς το στυλ σου, εφόσον θα έχεις χρόνο να πειραματιστείς!

  1. Οργάνωσε την ντουλάπα σου

Αφού θα αγοράσεις τα καινούργια σου ρούχα, θα πρέπει και να τα αποθηκεύσεις. Μπορείς να περάσεις, λοιπόν, λίγο χρόνο, οργανώνοντας εκ νέου την ντουλάπα σου. Αφαίρεσε όσα κομμάτια δεν χρειάζεσαι και βρες ένα σύστημα που σε εξυπηρετεί για να οργανώσεις τα ρούχα σου καλύτερα από πριν. 

Tip: Τα χειμωνιάτικα ρούχα είναι πιο χοντρά σε σχέση με τα καλοκαιρινά. Συνεπώς, είναι καλή ιδέα να αποθηκεύσεις τα χοντρά πουλόβερ ξεχωριστά σε στοίβες και να κρεμάσεις μόνο όσα ρούχα κινδυνεύουν να χάσουν το σχήμα τους αν διπλωθούν. Σκέψου, επίσης, ότι οι ζακέτες δεν είναι τόσο βαριές και μπορείς άνετα να κρεμάσεις δύο ή τρεις στην ίδια κρεμάστρα.

  1. Movie marathon

Ξέρεις γιατί είναι τέλειο το να κάνεις movie marathon μόνη; Γιατί μπορείς να δεις τις ταινίες που πραγματικά λατρεύεις, χωρίς γκρίνιες και τσακωμούς. Μπορείς να επιλέξεις χριστουγεννιάτικες ταινίες που σου αρέσουν, να τυλιχτείς με την αγαπημένη σου κουβέρτα και να τις απολαύσεις, πίνοντας ζεστή σοκολάτα.

  1. Βγάλε τον εαυτό σου ραντεβού

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες κάτι μόνο για εσένα; Που αφιέρωσες χρόνο στον εαυτό σου και σε όσα σου αρέσει να κάνεις; Είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγάλεις τον εαυτό σου ένα ωραίο ραντεβού. Φόρεσε το αγαπημένο σου φόρεμα και πήγαινε στο σινεμά, για φαγητό σε ένα ακριβό εστιατόριο, για ένα ποτό ή συνδύασε διάφορες δραστηριότητες που σου αρέσουν. 

  1. Πήγαινε για πατινάζ

Μια τέλεια χειμερινή δραστηριότητα είναι το πατινάζ! Αν δεν έχεις ξανακάνει πατινάζ, είναι κάτι διαφορετικό που μπορείς να δοκιμάσεις για να διασκεδάσεις. Θυμήσου να ντυθείς ζεστά και μην ξεχάσεις τα γάντια σου! Αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι να διασκεδάσεις. Και ακόμη και αν πέσεις, απλώς αντιμετώπισέ το με καλή διάθεση και χιούμορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.