Latest News

3 τρόποι για να κάνετε το ταξίδι σας με το αεροπλάνο ευχάριστο


Σε κανέναν δεν αρέσει να βρίσκεται για ώρες μέσα σε ένα αεροπλάνο, μη μπορώντας να σηκωθεί και να κάνει κάποια βόλτα. Οι πολύωρες πτήσεις είναι σίγουρα κουραστικές και σας κάνουν να ανυπομονείτε να φτάσετε στον προορισμό σας, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να κάνετε την πτήση σας πιο ευχάριστη και το ταξίδι σας πιο άνετο. Βρείτε παρακάτω τρεις από αυτούς και σταματήστε να σκέφτεστε την επόμενη πτήση σας σαν βασανιστήριο!

Tip No 1: Φορέστε άνετα ρούχα 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το να ταξιδεύετε και να μην έχετε επιλέξει το κατάλληλο outfit. Είτε το παντελόνι σάς στενεύει, είτε νιώθετε ότι η ζώνη σάς πιέζει, είτε πάλι το ύφασμα των ρούχων ερεθίζει το δέρμα σας, δεν  υπάρχει τίποτα που να μπορείτε να κάνετε μέσα στο αεροπλάνο και αυτό είναι κάτι που μπορεί να μετατρέψει την πτήση σας εφιάλτη. Μέσα στο αεροσκάφος δεν έχετε την ευκαιρία να ανοίξετε τις βαλίτσες https://www.samsonite.gr/el-gr/valitses-taksidiou-kampinas ή τα σακ βουαγιάζ https://www.samsonite.gr/el-gr/eidh-taksidiou-sak-vouagiaz σας και να αλλάξετε ρούχα, για αυτό επιλέξτε να φορέσετε άνετα ρούχα με μαλακά υφάσματα, όπως φόρμες και πάρτε μαζί σας κάτι ζεστό σε περίπτωση που κρυώσετε. Ένα  extra μπουφάν ή ένα φούτερ είναι η ιδανική επιλογή! 

Tip No 2: Κλείστε συγκεκριμένη θέση στο αεροπλάνο

Η θέα από το αεροπλάνο είναι μοναδική κάθε ώρα τις ημέρας και κυρίως κατά το βράδυ, γιατί λοιπόν να μην έχετε την δυνατότητα να την απολαύσετε και εσείς; Κλείστε από νωρίς τα αεροπορικά σας εισιτήρια και φροντίστε να διαλέξετε την υπηρεσία επιλογής συγκεκριμένης θέσης. Θα έχετε την ευκαιρία να καθίσετε δίπλα στο παράθυρο, είτε να καθίσετε δίπλα σε κάποιον φίλο και συνταξιδιώτη σας. Σκεφτείτε πόσο πιο ευχάριστη θα είναι η πτήση σας με αυτό τον τρόπο! 

Tip No 3: Προμηθευτείτε αξεσουάρ πτήσεων 

Το ταξίδι με το αεροπλάνο θα είναι πολύ πιο διασκεδαστικό αν έχετε κάτι να απασχοληθείτε ή αν ‘σκοτώσετε’ την ώρα σας παίρνοντας έναν υπνάκο. Πως όμως θα το καταφέρετε αυτό αν δεν διαθέτετε τα κατάλληλα αξεσουάρ πτήσεων που θα σας βοηθήσουν; Αναζητήστε στο εμπόριο υποστηρικτικά μαξιλάρια αυχένα ώστε να μπορείτε να κοιμηθείτε με άνεση, ακουστικά που θα μειώσουν τους ήχους του αεροπλάνου και μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας ορισμένα gadgets όπως το tablet σας για να μπορείτε να βλέπετε τις αγαπημένες σας ταινίες ή το mp3 σας για να ακούτε την μουσική που προτιμάτε. Πριν καλά - καλά το καταλάβετε θα έχετε φτάσει στον προορισμό σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.