Latest News

Οι πιο chic τρόποι για να φορέσεις τη ζακέτα σου


Η ζακέτα είναι από τα πιο ευέλικτα κομμάτια που μπορείς να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου και σε αυτό το άρθρο θα σου δείξουμε τους πιο chic τρόπους και πρωτότυπους τρόπους, για να φορέσεις τον ίδιο ακριβώς τύπο ζακέτας. Το fashion item που έχουμε στο νου μας δεν είναι άλλο από εκείνη τη λεπτή πλεκτή ζακέτα με το κοντό μήκος και τα κουμπιά μπροστά που έχουμε όλες στη συλλογή μας και είναι πασπαρτού. Κάθε σεζόν τα fashion brands μας δίνουν νέες μονόχρωμες ή με εντυπωσιακά prints εκδοχές, με απλή ή ριμπ ύφανση, με fluffy ή διαφορετική υφή και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Σου δημιουργήσαμε περιέργεια; Εάν ναι, ανακάλυψε παρακάτω τα τρία στιλάτα σύνολα που μπορείς να δημιουργήσεις με την ίδια ζακέτα.

Είναι Κυριακή και έχεις κανονίσει να πας για brunch με τις φίλες σου και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Επίλεξε το αγαπημένο σου loose παντελόνι τζιν με τα σκισίματα ή ένα με slouchy fit και φόρεσε την κοντή ζακέτα σου σαν μπλούζα. Πώς; Ξεκούμπωσε τα δύο πρώτα κουμπιά για βαθύ ντεκολτέ και τα δύο τελευταία, για να μπορέσεις να κάνεις τις άκρες έναν ωραίο κόμπο και να δημιουργήσεις έτσι ένα sexy top. Ολοκλήρωσε το look με τα chunky sneakers σου και από πάνω προτίμησε από τα γυναικεία μπουφάν ένα με fun χρώμα για περισσότερο coolness.

Έχεις κανονίσει ραντεβού σε κάποιο καφέ και θέλεις να κάνεις μια κομψή και θηλυκή εμφάνιση. Σου προτείνουμε, λοιπόν, ένα outfit με Parisian-chic αισθητική! Ταίριαξε μια μακριά φούστα με άνοιγμα στο πλάι, τα μποτίνια σου και από πάνω τη ζακέτα σου. Ξεκούμπωσε όλα τα κουμπιά και φόρεσέ τη με κρουαζέ τρόπο μέσα από τη φούστα σου. Τελευταίες πινελιές θα είναι το ζεστό παλτό σου και στο λαιμό ένα φίνο φουλάρι με υπέροχα σχέδια.

Εάν τα γυναικεία πουκάμισα είναι η go-to επιλογή σου για το workwear σου και αναζητάς μια εναλλακτική, σκέψου και εδώ τη ζακέτα σου σαν top, αλλά φόρεσέ τη διαφορετικά! Συνδύασε το formal καμπάνα παντελόνι σου ή εκείνο με το leather effect με την πλεκτή ζακέτα σου, αλλά βάλε την ανάποδα, δηλαδή με τα κουμπιά να είναι στην πλάτη σου. Εάν θέλεις, μπορείς να ξεκουμπώσεις το πρώτο και το τελευταίο κουμπί για ένα feminine twist και να προσθέσεις μπροστά ένα κρεμαστό κολιέ-μενταγιόν για λάμψη.

Παραπάνω αναλύσαμε τρεις διαφορετικούς τρόπους, για να φορέσεις την κοντή ζακέτα σου και σίγουρα υπάρχουν ακόμα περισσότεροι. Το μόνο που χρειάζεται είναι η φαντασία σου και μια καινούργια cardigan! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.