Latest News

4 trends που θα κυριαρχήσουν το 2023 για διακόσμηση της κρεβατοκάμαρά σας


Όταν ακούτε decoration trends για την νέα χρονιά που μόλις καλωσορίσαμε, σκέφτεστε πιθανώς κάτι πολύ πρωτοποριακό και ανατρεπτικό, ωστόσο το 2023 οι τάσεις της διακόσμησης που αφορούν την κρεβατοκάμαρα κάνουν μια νοσταλγική βουτιά στο παρελθόν. Το 2023 ο σχεδιασμός των υπνοδωματίων επικεντρώνεται στην ιδέα της δημιουργίας ενός όμορφου χώρου, με έντονες επιρροές από την vintage αισθητική, αλλά και αναφορές σε μοντέρνα στοιχεία που στόχο έχουν να κάνουν την διακόσμηση πιο ανάλαφρη και σύγχρονη. Αν θέλετε και εσείς να ανακαλύψετε όλες τις τάσεις για να ανανεώσετε το υπνοδωμάτιό σας, δεν έχετε παρά να συνεχίσετε να διαβάζετε το παρόν άρθρο! 

Trend No 1: Μοντέρνα floral 

Τα floral prints δεν θα πάψουν ποτέ να είναι στην μόδα και οι decoration τάσεις για την νέα χρονιά το επιβεβαιώνουν. Φέτος τα λουλουδένια μοτίβα χρησιμοποιούνται σε όλη την κρεβατοκάμαρα, είτε ως ταπετσαρίες που καλύπτουν ολόκληρους τοίχους, είτε ως εντυπωσιακά παπλώματα, είτε ως prints για στόρια και κουρτίνες. Επιλέξτε φωτεινά χρώματα όπως το κίτρινο καναρινί, το ζωηρό μπλε ή το λαμπερό πράσινο και προτιμήστε μοτίβα με μεγάλα λουλούδια όπως ζέρμπερες, ορτανσίες και παπαρούνες για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 

Trend No 2: Κρεβάτια με κεφαλάρι

Αν σκέφτεστε να αλλάξετε το παλιό σας κρεβάτι και αναζητάτε την απόλυτη τάση για την φετινή σεζόν, δεν είναι άλλη από τα κρεβάτια με κεφαλάρι. Μοντέρνα και εντυπωσιακά τραβούν τα βλέμματα και γίνονται εύκολα ο απόλυτος πρωταγωνιστής του υπνοδωματίου σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε κρεβάτια με καπιτονέ κεφαλάρι διακοσμημένο με αστραφτερές λεπτομέρειες ή όχι, κρεβάτια με κεφαλάρι σε σχήμα όστρακου και πολλά ακόμη που θα σας ξετρελάνουν. Θα σας συμβουλεύαμε να κινηθείτε σε ουδέτερες χρωματικές παλέτες και να αφήσετε το σχέδιο να μιλήσει από μόνο του. Δεν θα το μετανιώσετε!

Trend No 3: Ουδέτερες χρωματικές παλέτες

Τα έντονα χρώματα σας φτιάχνουν την διάθεση, δεν χρειάζεται ωστόσο να κυριαρχούν παντού. Για την διακόσμηση της κρεβατοκάμαράς σας προτιμήστε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το πολύ ανοιχτό μπλε, το αχνό πράσινο, το μπεζ και το λιλά. Τα χρώματα αυτά σας ηρεμούν, σας βοηθούν να αποφορτίζεστε από την καθημερινότητα και κάνουν την κρεβατοκάμαρά σας ένα καταφύγιο χαλάρωσης. Επιλέξτε τα ως την βασική απόχρωση των κεντρικών επίπλων του δωματίου σας, π.χ. κρεβάτι, χαλιά και κουρτίνες, τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε με μερικές πιο έντονες χρωματικές πινελιές, π.χ. ένα ιδιαίτερο κουρτινόξυλο σε έντονη απόχρωση. 

Trend No 4: Καρό και ρίγες

Το καρό και οι ρίγες που πρωταγωνίστησαν σε όλες τους τις εκδοχές στην μόδα και την διακόσμηση κατά το 2022, συνεχίζουν την δυναμική παρουσία τους και το 2023. Πιο τολμηρά και πολύχρωμα αυτή την σεζόν, αυτά τα prints αναμένεται να ντύσουν τα διακοσμητικά του υπνοδωματίου σας, αλλά και ολόκληρες επιφάνειες σε αυτό. Ριγέ με φαρδιές ρίγες και καρό με χοντροκομμένα τετράγωνα σε παιχνιδιάρικα vintage χρώματα έρχονται για να δώσουν μια μαξιμαλιστική προσέγγιση στο εσωτερικό σχεδιασμό. Εσείς ποιόν τρόπο θα επιλέξετε για να τα εντάξετε στην διακόσμησή σας; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.