Latest News

Πώς να επιλέξετε την σωστή αντλία λυμάτων για εσάς

Σχεδόν όλοι στο υπόγειό τους χρειάζονται μια αντλία λυμάτων, αλλά τι πρέπει να κάνετε ώστε να βρείτε την καλύτερη αντλία για εσάς; Κατ' αρχάς, είναι σημαντικό να δείτε τι είδους αντλίες λυμάτων https://www.emboridis.gr/gennitries-antlies/antlies/antlies-akatharton-limaton υπάρχουν στην αγορά. Το ακίνητό σας μπορεί να έχει συγκεκριμένες ανάγκες, που δεν μπορούν να καλύψουν όλες οι αντλίες λυμάτων. 


Η επιλογή της σωστής αντλίας λυμάτων είναι πολύ σημαντική, διότι πάντα υπάρχει η επικίνδυνη πιθανότητα να πλημμυρίσει το υπόγειό σας με απόβλητα. Αυτό φυσικά μπορεί να προκαλέσει ζημιές στον χώρο, αλλά και προβλήματα υγείας σε εσάς. 


Μια δημοφιλής συσκευή άντλησης, είναι η αντλία λυμάτων με μύλο. Αυτή χρησιμοποιείται για την άλεση στερεών αποβλήτων σε μικρότερα σωματίδια, τα οποία μπορούν να χωρέσουν μέσα σε μικρούς σωλήνες. Μόλις τα απόβλητα μέσα στη δεξαμενή της αντλίας μύλου φτάσουν σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, η συσκευή θα ενεργοποιηθεί και θα αλέσει τα λύματα σε πολτό, πριν τα μεταφέρει στο κεντρικό σύστημα αποχέτευσης. 


Μια αντλία λυμάτων με εκτοξευτήρα, είναι επίσης μια άλλη καλή επιλογή. Αυτός ο τύπος εξοπλισμού μπορεί να τοποθετηθεί σε έναν σωλήνα αποχέτευσης και μπορεί ακόμη και να λειτουργήσει σε κατακόρυφη θέση. Οι πιο πρόσφατες αντλίες εκτοξευτήρων χρησιμοποιούν ισχυρούς πίδακες, για να διασπάσουν τυχόν στερεά απόβλητα σε μικρότερα κομμάτια, τα οποία μπορούν στη συνέχεια να διοχετευθούν στους σωλήνες αποχέτευσης και στο κεντρικό σύστημα αποχέτευσης. Μια αντλία εκτοξευτήρα λειτουργεί ηλεκτρικά και βρίσκεται μαζί με τον κινητήρα της μέσα στην ίδια τη δεξαμενή και χρησιμοποιεί μια βαλβίδα ελέγχου, για να αποτρέψει την εφεδρεία των αποβλήτων, ώστε να διασφαλιστεί ότι όλα τα λύματα μεταφέρονται προς τα κάτω στον αγωγό απόρριψης.


Μια άλλη συσκευή αποβλήτων, είναι η υποβρύχια αντλία λυμάτων. Αυτή μπορεί να στεγάζεται μέσα στην ίδια τη δεξαμενή, προκειμένου να προστατεύεται ο κινητήρας από το να έρθει σε επαφή με τα απόβλητα, πριν τα μεταφέρει στον κατάλληλο προορισμό. 


Πριν επιλέξετε μία από αυτές τις αντλίες, πρέπει να δείτε ποια είναι η ισχύ κάθε συσκευής. Μόλις λάβετε υπόψη αυτόν τον παράγοντα, πρέπει να έρθετε σε επαφή με έναν προμηθευτή αντλιών, για να σας παράσχει έναν κατάλογο επιλογών. 


Δυστυχώς, οι τύποι αντλιών λυμάτων, δεν είναι άφθαρτοι και θα απαιτούν τακτική συντήρηση από έμπειρους μηχανικούς, που θα είναι σε θέση να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σας.


Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε για άλλα είδη αντλιών, αρκεί να αναζητήσετε «αντλίες πετρελαίου https://www.emboridis.gr/gennitries-antlies/antlies/petrelaiou», «αντλίες θερμότητας» και ούτω καθεξής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.