Latest News

Layering fashion tips για να αντιμετωπίσετε τον χειμώνα


Το ντύσιμο σε στρώσεις ή όπως έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε με τον αγγλικό όρο, το layering, είναι όχι μόνο ένας τέλειος τρόπος για να προστατευτείτε από το κρύο, αλλά και μια ευκαιρία για να αξιοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας, ώστε να συνθέσετε στιλάτα outfits μα πάνω απ’ όλα ζεστά! Μοναδική ανησυχία είναι το look να μην έχει υπερβολικό όγκο, γι’ αυτό φροντίστε να υπάρχει μόνο ένα oversized ή πιο bulky fashion item. Το layering είναι τέχνη, χρειάζεται επιδεξιότητα, αλλά είναι συνάμα κι ένα παιχνίδι, αφού αλλάζοντας μια στρώση από το σύνολό σας, δημιουργείτε αυτόματα ένα διαφορετικό look για μια διαφορετική περίσταση. Και για να περάσουμε από τη θεωρία στην πράξη, ανακαλύψτε παρακάτω τέσσερα χειμωνιάτικα layering outfits, για να κάνετε update στο στιλ σας!

Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους, για να δοκιμάσετε το ντύσιμο σε στρώσεις είναι να επιλέξετε κομμάτια με το ίδιο χρώμα ή με διαφορετικές αποχρώσεις του. Εδώ πρέπει να δώσετε περισσότερη σημασία στα υφάσματα των ρούχων, αφού η μίξη των υλικών και η ποικιλία των υφών είναι τα στοιχεία εκείνα που θα κάνουν το look σας να φαίνεται πιο ενδιαφέρον. Για παράδειγμα, τολμήστε ένα total black look συνδυάζοντας ένα παντελόνι από δερματίνη με μια λεπτή πλεκτή μπλούζα, μια ντραπέ ζακέτα από πάνω και σαν τελευταίο layer, ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν – 3 διαφορετικές υφές στο ίδιο outfit! Για την περίπτωση που θέλετε περισσότερα χρώματα, τότε προτιμήστε δύο που να είναι αρμονικά μεταξύ τους. 

Τα γυναικεία πουκάμισα https://www.ale.com.gr/hellas/gynaikeia-rouxa/gynaikeia-poukamisa  έχουν και αυτά μαζί με τα γιλέκα και τα πλεκτά ρόλο-κλειδί στο layering. Φορέστε το αγαπημένο σας leather-effect παντελόνι με ένα λευκό πουκάμισο από μέσα, τα αρβυλάκια σας και από πάνω ένα ακόμα πουκάμισο, αλλά αυτή τη φορά ένα με prints π.χ. ένα με καρό μοτίβα! Στα patterns χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γι’ αυτό και προτείνουμε να είναι μόνο το ένα κομμάτι από το σύνολό σας με μοτίβα. Ένα ακόμα layering outfit είναι το εξής: επιλέξτε από τις φούστες https://www.ale.com.gr/hellas/gynaikeia-rouxa/foystes μια μακριά σε Α γραμμή, μαζί με μια ζιβάγκο μπλούζα στο ίδιο χρώμα, τα μποτίνια σας, ένα καρό blazer και on top το παλτό σας!

Το τελευταίο μας look θα εμπλουτίσει το business wear σας και θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Ταιριάξτε τη ζιπ κιλότ σας με ένα πουκάμισο και προσθέστε από πάνω ένα εφαρμοστό γιλέκο, μια ζώνη στη μέση και μια λεπτή ζακέτα. Ολοκληρώστε το look με τα σοφιστικέ σας loafers!

Εσείς πόσα ακόμα layering outfits μπορείτε να φανταστείτε για να αντιμετωπίσετε τον χειμώνα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.