Latest News

Το φεστιβάλ της άμμου 24-25 Ιουλίου 2015 στη Γαύδο


Το eyelands και οι εκδόσεις Παράξενες Μέρες σας προσκαλούν

Στην πρώτη συνάντηση ποιητών και συγγραφέων

Το διήμερο 24-25 Ιουλίου στη Γαύδο

Δηλώστε συμμετοχή στο πρώτο αυτοσχέδιο λογοτεχνικό φεστιβάλ γραφής στην Κρήτη, το καλοκαίρι του 2015.

Αν είστε ποιητής, αν γράφετε διηγήματα, αν έχετε εκδώσει ή απλώς σχεδιάσει το πρώτο σας μυθιστόρημα, αν γράφετε αλλά ποτέ δεν έχετε μιλήσει γι’ αυτή σας την παράξενη συνήθεια,  δηλώστε συμμετοχή, γράψτε ένα κείμενο και ελάτε στην πρώτη λογοτεχνική συνάντηση με τίτλο «φεστιβάλ της άμμου» στη Γαύδο τον Ιούλιο του 2015. Εννοείται ότι μπορείτε απλά να παρακολουθήσετε το φεστιβάλ ως ακροατής. Σημειώστε την ημερομηνία και ελάτε στη Γαύδο!

Ελάτε να γνωριστούμε, να συζητήσουμε για την περιπέτεια της γραφής, να συμμετάσχετε σε ένα αυτοσχέδιο αλληλοδιδακτικό εργαστήρι συγγραφής διηγήματος πάνω στην άμμο, να μιλήσουμε για τα βιβλία και τους συγγραφείς που αγαπάμε και να φτιάξουμε μαζί το πρώτο αυτοσχέδιο λογοτεχνικό φεστιβάλ.

Η συνάντηση θα γίνει στην παραλία του Άη Γιάννη, στην πιο όμορφη παραλία της Γαύδου και δεν θα σας κοστίσει απολύτως τίποτε πέρα από τα εισιτήρια του ταξιδιού σας εκεί και την διατροφή σας βέβαια, αρκεί να … αντέχετε τη διαμονή στις σκηνές σας στην άμμο.

Η ιστοσελίδα eyelands και οι εκδόσεις Παράξενες Μέρες σε συνεργασία με τη U-horn multimedia διοργανώνουν το πρώτο αυτοσχέδιο φεστιβάλ γραφής χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες. Επίσης προτείνεται ως (ανέξοδος) χώρος παραμονής η περιοχή με τους αμμόλοφους στην παραλία του Άη Γιάννη.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.