Latest News

Tips για να αποκτήσεις το summer body που ονειρεύεσαι

\

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή αρχίζεις να σκέφτεσαι όλα εκείνες τις ανθυγιεινές συνήθειες που έχεις υιοθετήσει και θα ήθελες να κόψεις, να παρατηρείς σημεία της σιλουέτας σου που επιθυμείς να βελτιώσεις και να σκέφτεσαι τι μπορείς να αλλάξεις στην καθημερινότητά σου για να αποκτήσεις το σώμα που ονειρεύεσαι. Φέτος είναι η χρονιά να πετύχεις τους στόχους σου και να μην μείνεις στα λόγια. Δες παρακάτω τα πιο χρήσιμα tips που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το summer body και θα εκτοξεύσουν την αυτοπεποίθησή σου. 

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή αρχίζεις να σκέφτεσαι όλα εκείνες τις ανθυγιεινές συνήθειες που έχεις υιοθετήσει και θα ήθελες να κόψεις, να παρατηρείς σημεία της σιλουέτας σου που επιθυμείς να βελτιώσεις και να σκέφτεσαι τι μπορείς να αλλάξεις στην καθημερινότητά σου για να αποκτήσεις το σώμα που ονειρεύεσαι. Φέτος είναι η χρονιά να πετύχεις τους στόχους σου και να μην μείνεις στα λόγια. Δες παρακάτω τα πιο χρήσιμα tips που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το summer body που επιθυμείς και θα εκτοξεύσουν την αυτοπεποίθησή σου. 

Βελτίωσε την διατροφή σου

Όσο κλισέ και αν σου ακούγεται, αν δεν βελτιώσεις την διατροφή σου δεν πρόκειται να κατακτήσεις τον στόχο σου. Η διατροφή είναι το Α και το Ω για ένα όμορφο και υγιές σώμα, γι’ αυτό ξεκίνα από τα βασικά. Δεν χρειάζεται να μειώσεις τα ημερήσια γεύματά σου, απεναντίας θα πρέπει να καταναλώνεις 4-5 γεύματα ημερησίως δίνοντας πάντα προσοχή στις τροφές που επιλέγεις. Πες ναι στα λαχανικά και τα φρούτα, αύξησε την ποσότητα πρωτεΐνης που λαμβάνεις από τις τροφές σου και μείωσε την κατανάλωση τροφών με μεγάλη περιεκτικότητα σε ζάχαρη και λιπαρά οξέα. Φρόντισε ωστόσο να λαμβάνεις ορισμένη ποσότητα καλών λιπαρών οξέων από τροφές όπως οι ξηροί καρποί. Μην ξεχνάς ότι το μέτρο είναι το παν και πρέπει να έχεις μια ισορροπημένη διατροφή. 

Κάνε εντατική γυμναστική 

Summer body και γυμναστική πάνε μαζί! Το να εγγραφείς στο γυμναστήριο, να ξεκινήσεις κάποιο άθλημα που σου φαίνεται διασκεδαστικό ή να αποφασίσεις να κάνεις εντατική γυμναστική στο σπίτι είναι μια καλή αρχή για να δεις μεγάλη αλλαγή στο σώμα σου. Αν δεν έχεις μεγάλη εμπειρία στον τομέα της γυμναστικής αυτό ξεκίνα με ήπια αερόβια άσκηση, όπως ο διάδρομος γυμναστικής https://www.kinissis.eu/organa-gymnastikis/organa-cardio/diadromoi-gymnastikis-diadromoi-treximatos ή το ελλειπτικό μηχάνημα https://www.kinissis.eu/organa-gymnastikis/organa-cardio/elleiptika-michanimata. Στην συνέχεια μπορείς να εντάξεις σιγά σιγά στο πρόγραμμα γυμναστικής σου τα βάρη και να ανεβάσεις σταδιακά την ένταση της προπόνησής σου. Η διαφορά που θα δεις στο σώμα σου θα σε ενθουσιάσει και πολύ σύντομα δεν θα θέλεις να παραλείψεις ούτε προπόνηση!

Πάρε βιταμίνες 

Η άσκηση απαιτεί να έχεις τα απαραίτητα αποθέματα ενέργειας για να είσαι αποδοτικός/η και να δίνεις το 100% του εαυτού σου. Πέρα από την ισορροπημένη διατροφή μπορείς να εξασφαλίσεις αυτή την ενέργεια λαμβάνοντας βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής. Συμβουλέψου έναν γιατρό που εμπιστεύεσαι ώστε να σου υποδείξει τα κατάλληλα συμπληρώματα με βάση τις ανάγκες του οργανισμού σου και δες την διάθεσή σου να αλλάζει, το δέρμα σου να είναι πιο απαλό και λαμπερό από ποτέ και το κουράγιο σου να κάνεις πράγματα αυξημένο. Μην ξεχνάς ότι οι βιταμίνες δεν είναι χρήσιμες μόνο για να τονώσεις τον οργανισμό σου όταν αρρωσταίνεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.