Latest News

Ο έρωτας θα σε βρεί μόνο όταν θα πιστέψεις σε αυτόν

Αν θες να ζήσεις την πραγματική αγάπη, σε όλη της την διάσταση, θα πρέπει να ξεφύγεις από τις εφήμερες σ3ξουαλικές συνευρέσεις, οι οποίες έχουν γίνει το σύνηθες κομμάτι της εποχής μας.

Για να βιώσεις τον αληθινό έρωτα και όχι απλά μία σ3ξουαλική ικανοποίηση, πρέπει να περάσεις σε μία άλλη διάσταση. Εκεί που ο πόθος και η έλξη δεν θα είναι μόνο σωματική, αλλά ψυχική ένωση και τα κορμιά θα ακολουθούν αβίαστα, την αναπόφευκτη ηδονική καταιγίδα που επέρχεται.

Διαφορετικά….θα είναι απλά, άλλη μία αποτυχημένη δοκιμή.

Ο αληθινός έρωτας, έρχεται όταν πετάξεις τα δικά σου “πρέπει” και τα σχόλια ή τις “συμβουλές” των γύρω σου, που αρνητικά σε καταβάλλουν.

Όταν απορρίψεις τις αρνητικές επιπτώσεις που μπορούν να συμβούν – εάν αυτός τερματιστεί – και όλες αυτές τις μίζερες απόψεις (κάποιων), περί ουτοπικής κατάστασης.

Ο έρωτας υπάρχει και σε περιμένει σε κάθε βήμα της ζωής σου και μόνο όταν θα πιστέψεις σε αυτόν, θα σε επισκεφτεί με όλες του τις χάρες.

Δεν έχει σημασία η ηλικία, ούτε εάν είσαι άντρας ή γυναίκα. Αυτό που έχει σημασία, είναι να αφεθείς στην μαγεία και στο μεγαλείο του έρωτα.

Δεν έχει φρένα, κρατήματα, τεφτέρια και υπολογισμούς. Χρειάζεται μόνο δύο ψυχές, έτοιμες να ενωθούν και να κυλήσουν ανυπεράσπιστες στη δίνη του.

Πρέπει να ρίξεις τα τείχη και τις αναστολές και να μπεις στο ανεξέλεγκτο βαγόνι της διαδρομής, χωρίς να χαρτογραφήσεις τους σταθμούς και την πορεία.

Να κατέβεις στην κόλαση και να την κάνεις δική σου. Να ουρλιάξεις από χαρά και να ματώσεις τα χείλη σου, επαναλαμβάνοντας το όνομα της “αγάπης” σου.

Να μετακινήσεις τον “κόσμο” σου, για να κάνεις χώρο μόνο για σας τους δύο.

Ο αυθεντικός έρωτας, δεν φεύγει ποτέ από μέσα σου, διότι γράφεται με ανεξίτηλα γράμματα σε όλη σου την υπόσταση. Γράφεται με αγκαλιές, με νοιάξιμο, με φροντίδα, όμως και με παθιασμένα φιλιά, που παραλύουν τα σώματα.

Γράφεται, με ματιές που σημαδεύουν κατευθείαν στην καρδιά και την κάνουν να δουλεύει στα “κόκκινα”, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει.

Έχει μέσα λαχτάρα, πάθος, τρελές πράξεις, κομμένες ανάσες, χαμένα βλέμματα και συναισθηματικές εκρήξεις. Έχει ξενύχτια, πόνο, φόβο, δάκρυα χαράς και λύπης.

Τόλμα να τον ζήσεις γυμνός από κάθε ανασφάλεια. Τόλμησε να υπερβείς τον ίδιο σου τον εαυτό. Και τότε θα νιώσεις ευλογημένος, που έστω και μία φορά στη ζωή σου, έλαβες μέσα σου αυτό το πολύτιμο θείο δώρο.

Μακάρι όταν συμβεί, να είναι αμοιβαίο και να κρατήσει για πολλά πολλά χρόνια! Να μετουσιωθεί σε μία υπέροχη αγάπη.

Μα και ακόμη και αν δεν κρατήσει, να ξέρεις ένα πράγμα: ο έρωτας θα είναι η ομορφότερη περίοδος που θα θυμάσαι, σε ολόκληρη τη ζωή σου.

Μάνος Σαμοθρακής



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.