Latest News

Πρόσεξε τι εύχεσαι και μάθε πώς να το κάνεις να συμβεί

Δεν θα κατανοήσουμε ποτέ με απόλυτη ακρίβεια τις δυνάμεις και τις δυνατότητες του ανθρώπινου μυαλού. Ούτε θα μπορέσουμε να αποκωδικοποιήσουμε πλήρως το πώς συνδέεται ή συγχρονίζεται με τις δυνάμεις του σύμπαντος. Αυτό που μπορούμε ίσως να κάνουμε είναι να είμαστε ανοιχτοί, να εξερευνούμε τη συνειδητότητά μας Είμαι σίγουρη ότι θα το έχεις προσέξει, μερικές φορές όταν ζητάς από μέσα σου κάτι που θέλεις να γίνει, γίνεται. Από το να βρεις πάρκινγκ, να προλάβεις να βρεις εισιτήριο στην αγαπημένη σου συναυλία, να προλάβεις να πας στο γραφείο τη μέρα που καθυστέρησες πριν από το αφεντικό σου και πάει λέγοντας. Τα παραδείγματα από την καθημερινότητά σου μπορεί να είναι άπειρα – εκτός και αν έχεις διαφορετική άποψη. Κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει πως είτε δεν ζητάς πράγματα ή δεν τα αναγνωρίζεις όταν σου συμβαίνουν…

Η συγχρονικότητα, που μελετήθηκε για πρώτη φορά από τον Ελβετό ψυχίατρο Carl Jung, ορίζεται ως σημαντική σύμπτωση.

Είναι μια συγχώνευση των εσωτερικών σκέψεων ή συναισθημάτων σου με μια εξωτερική έκφραση ή μια εξήγηση του τι συμβαίνει. Χωρίς καμία προφανή αιτία, αυτά τα δύο φαινομενικά άσχετα γεγονότα οι σκέψεις σας και το εξωτερικό συμβάν συγκρούονται δημιουργώντας συγχρονισμό.

Σκέφτεσαι έναν φίλο και λίγες στιγμές μετά σε καλεί. Αναρωτιέσαι από πού θα προέλθουν τα χρήματα για την πληρωμή του αυτοκινήτου και λαμβάνεις μια απρόσμενη επιταγή στο ταχυδρομείο. Ερευνάς μια νέα ευκαιρία εργασίας και περίπου την ίδια στιγμή το αφεντικό σου σου προσφέρει μια ονειρική προαγωγή.

Ανεξάρτητα από το πότε ή πώς συμβαίνει, ο συγχρονισμός προκαλεί σχεδόν πάντα το συναίσθημα (συχνά βγαίνει επίσης από μια εποχή μεγάλου συναισθήματος) και έχει μεγάλη σημασία για το άτομο που το βιώνει. Κάνει τη ζωή να μοιάζει λίγο μαγική και σίγουρα πιο δυνατή.

Όταν δίνεις προσοχή στις συγχρονικότητες που εμφανίζονται στη ζωή σου, μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως σύστημα καθοδήγησης που παρέχει διορατικότητα και κατεύθυνση για το τι πρέπει να κάνεις στη συνέχεια.

Η δύναμη του συγχρονισμού

Ποιες είναι μερικές από τις συγχρονικότητες που έχουν εμφανιστεί στη ζωή σου; Πώς τις διαχειρίστηκες; Οι συγχρονικότητες είναι πάντοτε ισχυρές και διασκεδαστικές υπενθυμίσεις ότι δεν διαχωριζόμαστε καθόλου από την ενέργεια του Σύμπαντος, ότι η εσωτερική και η εξωτερική μας ζωή συνδυάζονται με τρόπους που δεν γνωρίζουμε και κατανοούμε πλήρως. Και αυτό είναι εντάξει. δεν χρειάζεται να ξέρουμε πώς λειτουργεί όλα, μπορούμε απλώς να εμπιστευόμαστε ότι λειτουργεί.

Μπορούμε να ακολουθήσουμε τη ροή που δημιουργεί ο συγχρονισμός και να εμπιστευόμαστε ότι θα εμφανιστούν περισσότερα – μόνο αν το προσέξεις.

Είναι, δηλαδή, κάτι σαν τις συμπτώσεις;

Η διαφορά έγκειται μόνο στην προσωπική αντίληψη και πίστη. Για παράδειγμα, κάποιος που είναι απόλυτα προσεκτικός όταν πρόκειται για έννοιες που δεν μπορούν να αποδειχθούν αντικειμενικά μπορεί να εξηγήσει κάθε συγχρονισμό που συμβαίνει μόνο ως σύμπτωση.

Αντίθετα, κάποιος που έχει μεγαλύτερη σύνδεση κι εμπιστοσύνη με την πνευματικότητα μπορεί να βρει νόημα και συγχρονισμό παντού στη ζωή του, ακόμα και όταν δεν υπάρχει, επειδή ψάχνει για αυτήν τη σύνδεση.

Αυτά είναι τα δύο άκρα του φάσματος, αλλά υπάρχει ένα μεσαίο έδαφος στο οποίο μπορείς να παρατηρήσεις διαισθητικά πότε λαμβάνεις αληθινά μηνύματα και συγχρονικότητες από το Σύμπαν.

Έχεις μήνυμα από το σύμπαν

Για παράδειγμα, αν παρατηρήσεις ένα σημάδι στη ζωή σου, ίσως είναι λογικό να το θεωρήσεις σύμπτωση. Ωστόσο, εάν αυτό το σημάδι έρχεται ξανά και ξανά, γίνεται όλο και λιγότερο πιθανό να οφείλεται στην τύχη. Όταν είσαι συνδεδεμένη με τη διαίσθησή σου, μπορείς να αισθανθείς πότε κάτι είναι σημάδι ή συγχρονικότητα, καθώς και πώς να το ερμηνεύσεις.

Πώς να αναγνωρίσεις τη συγχρονικότητα

Εάν δεν έχεις συνηθίσει να αναγνωρίζεις τη συγχρονικότητα στη ζωή σου, υπάρχουν τρία εύκολα βήματα που μπορούν να σε βοηθήσουν να μπεις στη διαδικασία να το κάνεις.

Πρώτα απ ‘όλα, δώσε προσοχή

Ακούγεται προφανές … αλλά προσέχεις πραγματικά; Εάν αφιερώνεις το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ή περνάς την ημέρα στον αυτόματο πιλότο, τότε δεν πρόκειται να παρατηρήσεις τα σημάδια και τους συγχρονισμούς γύρω σου (ή να απολαύσεις την παρούσα στιγμή τόσο πολύ, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα).

Για να αναγνωρίσεις τη συγχρονικότητα πρέπει να γνωρίζεις τι συμβαίνει γύρω σου.

Οι τεχνικές ευαισθητοποίησης είναι απόλυτα απαραίτητες για αυτό. Ουσιαστικά, χρειάζεται να επιβραδύνεις και να εξασκείς όλες τις αισθήσεις σου.

Συνδέσου ενεργά με τον κόσμο γύρω σου, διαφορετικά μπορεί να χάσεις σημαντικά μηνύματα!

Πρόσεξε τις επαναλήψεις

Η επανάληψη είναι ένα από τα μεγαλύτερα σημάδια συγχρονισμού και κάτι που σίγουρα θα πρέπει να ψάχνεις. Όταν τα πράγματα ευθυγραμμίζονται, θα τα παρατηρείς πιο συχνά επαναλαμβανόμενα γεγονότα, πράγματα που βλέπεις ή που ακούς. Για παράδειγμα, μπορεί να ακούσεις την ίδια φράση να επαναλαμβάνεται από πολλά διαφορετικά άτομα, που έχει ένα σαφές μήνυμα για εσάς.

Κράτα σημειώσεις

Μια εύχρηστη συμβουλή όταν παρατηρείς κάτι που μπορεί να έχει σημασία είναι να το σημειώσεις. Συχνά ξεχνάμε πράγματα που μπορεί να μην φαίνονται την ώρα που συμβαίουν σημαντικά, αλλά το να τα καταγράφουμε (ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό το θεωρούμε) μας βοηθά να τα παρακολουθούμε με την πάροδο του χρόνου και να δούμε πώς εξελίσσονται.

Μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να παρατηρήσεις περαιτέρω μοτίβα που σε διευκολύνουν να ερμηνεύσεις τι σημαίνουν ορισμένα σημάδια. Χωρίς να το αναγνωρίσεις και να το γράψεις, είναι λιγότερο πιθανό να παρατηρήσεις τις ακολουθίες γεγονότων.

Τα πιο συνηθισμένα σημάδια συγχρονισμού που δεν πρέπει να αγνοήσεις!

Αριθμοί συγχρονικότητας

Οι αριθμοί είναι ένα από τα μεγαλύτερα σημάδια συγχρονισμού που υποδηλώνουν ότι τα πράγματα ευθυγραμμίζονται για σένα! Διαφορετικοί επαναλαμβανόμενοι αριθμοί έχουν διαφορετικά μηνύματα και τα πιο σημαντικά εμφανίζονται συχνά ως ο ίδιος αριθμός πολλές φορές διαδοχικά, δηλαδή 1111 ή 222. Ένα προφανές μέρος για να συμβεί αυτό είναι σε ένα ρολόι. Μπορεί επίσης να προσέξεις επαναλαμβανόμενους αριθμούς και σε άλλες περιοχές, όπως σε πινακίδες ή πόρτες. Αναζήτησε στην αριθμολογία την ερμηνεία αριθμών που εμφανίζονται συχνά μες στη μέρα ή την καθημερινότητά σου.

Σκέφτεσαι κάποιον και «εμφανίζεται»

Όταν σκέφτεσαι για κάποιον και μετά τον βλέπεις ή έρχεται σε επαφή, τότε αυτό είναι συνήθως ένα σημάδι ότι έχεις μια βαθιά ενεργειακή σύνδεση με αυτό το άτομο. Εάν εσύ και ένα άλλο άτομο συχνά βρίσκεστε να σκέφτεστε ο ένας τον άλλον την ίδια στιγμή, τότε αυτό μπορεί δυνητικά να σημαίνει ότι έχετε μια ψυχή σχέση, αν και μπορεί να είναι κάποιος που είναι πολύ ευθυγραμμισμένος μαζί σας.

Το να συναντάς τυχαία συνέχεια κάποιον ξανά και ξανά

Αυτό μπορεί να είναι ένα άλλο σημάδι ότι έχεις πολύ ισχυρή σχέση με αυτό το άτομο. Είναι πιθανό να είστε και οι δύο πολύ ευθυγραμμισμένοι και συνεπώς να συνεχίζετε να επισκέπτεστε τα ίδια μέρη ταυτόχρονα. Μπορεί επίσης να είναι ένα σημάδι από το Σύμπαν ότι πρέπει να συνομιλήσετε με αυτό το άτομο με κάποιον τρόπο και να συνεχίσετε τη σύνδεση περαιτέρω.

Ακούς συνέχεια την ίδια φράση;

Έχεις ακούσει ποτέ μια φράση που δεν είχες ξανακούσει και ξαφνικά αρχίζεις να την ακούς παντού; Είναι ένας από τους καλύτερους και πιο διασκεδαστικούς συγχρονισμούς που λαμβάνεις! Αλλά σε κάποιες στιγμές, αν προσέχεις τις λέξεις, μπορεί να είναι κάτι σημαντικό που πρέπει να ακούσεις και να λάβεις υπόψη! Λαμβάνεις μια προειδοποίηση να μην ακολουθήσεις μια συγκεκριμένη διαδρομή; Δώσε προσοχή σε αυτές τις επαναλαμβανόμενες φράσεις και δες τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Perfect timing

Ο τέλειος συγχρονισμός είναι όταν φαίνεται να είσαι ακριβώς στην ώρα για να συμβεί κάτι καλό ή για να αποφύγεις κάτι κακό ή δυσάρεστο. Με άλλα λόγια, έχεις την «τύχη στο πλευρό σου». Από τα πράσινα φανάρια όταν βιάζεσαι μέχρι το να μπαίνεις σπίτι κι αμέσως να ξεσπάει καταιγίδα. Συνήθως δεν υπάρχει κάποιο μάθημα που μπορείς να διδαχθείς σε περιπτώσεις όπως αυτό, αλλά μπορεί να σημαίνει ότι είτε έχεις κάποιον ή κάτι που σε ενδιαφέρει, είτε απλά ότι είστε σε τόσο μεγάλη δόνηση που προσελκύεις αυτές τις θετικές εμπειρίες. Όταν είσαι ευλογημένη με συγχρονισμό, προσπάθησε να εξασκηθείς στην ευγνωμοσύνη και είναι πιθανό να προσελκύσεις ακόμη περισσότερες ευλογίες!

Μάθε ποιο είναι το «πνευματικό» σου ζώο;

Εάν δεις ένα ζώο να εμφανίζεται σε διάφορες καταστάσεις (που πιστεύετε ότι είναι πολύ μοναδικό για να είναι σύμπτωση), τότε θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι αυτό είναι το πνευματικό σου ζώο ή ένα τοτέμ ζώο που προσπαθεί να σου στείλει ένα μήνυμα. Κάθε ζώο έχει το δικό του μοναδικό συμβολισμό και όταν βλέπεις αυτό το ζώο σε μια συγκεκριμένη στιγμή ή συχνά τότε μπορεί να έχει ένα μάθημα για σένα που πρέπει να προσέξεις.

Δώσε σημασία στα όνειρα

Μία από τις στιγμές που είμαστε πιο δεκτικοί στα σημάδια από το Σύμπαν και το πνεύμα είναι όταν κοιμόμαστε και ονειρευόμαστε. Αυτό συμβαίνει επειδή σε αυτήν την κατάσταση το συνειδητό μυαλό είναι σε ηρεμία επιτρέποντας στο υποσυνείδητό να βγει για να «παίξει ελεύθερα»! Το υποσυνείδητο μυαλό μπορεί να ερμηνεύσει τα μηνύματα που λαμβάνει και να κάνει φυσικές συνδέσεις που δεν μπορείς πάντα να κάνεις όταν είσαι ξύπνια. Αναζήτησε επαναλαμβανόμενα θέματα στα όνειρά σου για να δεις αν λαμβάνεις σημαντικά μηνύματα ή σημάδια.  Ίσως ονειρεύεσαι το ίδιο άτομο ή συνεχίζεις να βλέπεις τον ίδιο συμβολισμό – τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για σένα; Εάν συντονίζεις τις ψυχικές σου ικανότητες, μπορεί επίσης να ονειρευτείς κάτι πριν συμβεί. Εάν παρατηρήσεις ένα σημαντικό όνειρο που πιστεύεις ότι μπορεί να είναι προαίσθημα, μην το αγνοήσεις! Υπάρχει λόγος που λαμβάνεις αυτήν την καθοδήγηση.

Βάλε κάτι στο μυαλό σου, κι αυτό θα γίνει

Αυτό είναι κάτι που όλοι θα βιώσουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας, μερικοί από εμάς πιο συχνά από άλλους. Το αν το αναγνωρίζεις ή όχι είναι άλλο θέμα. Όταν σκέφτεσαι κάτι και μετά συμβαίνει αυτό είναι ένα σαφές σημάδι ότι οι πνευματικές δυνάμεις σου είναι ισχυρές. Πάρε αυτό το σημάδι ως ενθάρρυνση για να χρησιμοποιήσεις τη δική σου δύναμη για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Θυμήσου ωστόσο, ότι οι σκέψεις από μόνες τους δεν αρκούν για να εκδηλωθούν, χρειάζεται κι η υποκείμενη δόνησή σου.

Πώς να ερμηνεύσεις τη συγχρονικότητα

Πρέπει να αναπτύξεις τη διαίσθησή σου. Ο διαλογισμός εδώ βοηθάει. Εάν έχεις ένα συγκεκριμένο μήνυμα που προσπαθείς να αποκαλύψεις, χρησιμοποίησε τον διαλογισμό για να δεις εάν υπάρχει κάτι που να διευκρινίζει τη σημασία του.

Εάν έχεις ένα συγκεκριμένο μήνυμα που προσπαθείς να εντοπίσεις, διαλογίσου προκειμένου να δεις εάν υπάρχει κάτι που να διευκρινίζει τη σημασία του.

Μάθε να ακούς το σώμα σου

Το σώμα αποθηκεύει ενέργεια και αν το ακούς αρκετά προσεκτικά μπορείς να ερμηνεύσεις τα μηνύματά του και να αισθανθείς πράγματα που το μυαλό σου δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσει. Είναι σημαντικό να μπορείς να αναγνωρίζεις θετικά συναισθήματα και αισθήσεις στο σώμα σου. Μια εξαιρετική πρακτική για την ανάπτυξη αυτής της σύνδεσης σώματος του μυαλού και της συνειδητοποίησης είναι η γιόγκα.​

Η δύναμη των σύμβολων

Τα σύμβολα μπορούν να είναι ένα τεράστιο μέρος των μηνυμάτων που λαμβάνεις από το Σύμπαν, αλλά αν δεν έχεις γνώση του συμβολισμού, τότε είναι πιθανό να τα παραβλέψεις. Για να βεβαιωθείς ότι είσαι σε θέση να ερμηνεύσεις τυχόν σημάδια που εμφανίζονται για σένα τώρα ή στο μέλλον, μάθετε για τον συμβολισμό και αρχίστε να κάνετε τις δικές σας διαισθητικές συνδέσεις με διάφορα σύμβολα που μπορεί να εμφανιστούν στη ζωή σας. Σχετικά βιβλία αλλά και το διαδίκτυο είναι στη διάθεσή σου. Τα ταρό επίσης μπορεί να σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα. Κράτα ημερολόγιο ονείρων. Πάνω απ’ όλα, άρχισε να εμπιστεύεσαι περισσότερο τη διαίσθησή σου, το ένστικτο και την εσωτερική σου φωνή.

Πηγή:  allyou.gr 


Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.