Latest News

Πως μια εταιρεία real estate μπορεί να επωφεληθεί από cloud λογισμικό διαχείρισης ακινήτων

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της χρήσης μίας cloud εφαρμογής, είναι ότι επιτρέπει την πρόσβαση σε πολλούς χρήστες και μάλιστα όχι μόνο από έναν υπολογιστή αλλά και από το κινητό, ή το tablet. Αυτό είναι ιδιαίτερα επωφελές για τους επαγγελματίες ακινήτων που βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση και πρέπει να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα τους από πολλές συσκευές. Επιπλέον, το λογισμικό που βασίζεται σε σύννεφο μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί με άλλα εργαλεία και εφαρμογές, επιτρέποντας την απρόσκοπτη συνεργασία και την αυξημένη παραγωγικότητα. Αυτό το χαρακτηριστικό έχει πολλαπλά οφέλη γιατί επιτρέπει την συνεργασία  με περισσότερα άτομα που έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή.

 

Η επεκτασιμότητα είναι επίσης ένα σημαντικό πλεονέκτημα ενός προγράμματος μεσιτικού γραφείου που βασίζεται σε cloud. Αυτό επιτρέπει στους επαγγελματίες ακινήτων να επικεντρώνονται στις βασικές τους επιχειρηματικές δραστηριότητές βελτιώνοντας παράλληλα και το αποτέλεσμα των εργασιών τους. Ένα άλλο πλεονέκτημα του προγράμματος μεσιτικού γραφείου που βασίζεται σε cloud είναι η βελτιωμένη ασφάλεια και η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων. Αντιθέτως αν είχαμε την εφαρμογή εγκατεστημένη στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης θα έπρεπε παράλληλα να εξασφαλίσουμε και την προστασία των προσωπικών  δεδομένων των πελατών και των ιδιοκτήτων, κάτι που επιβάρυνε τον ετήσιο προϋπολογισμό με εξτρά κόστη για την συντήρηση και προστασία της εφαρμογής. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στον κλάδο των ακινήτων όπου η ασφάλεια των δεδομένων και το απόρρητο είναι πολύ κρίσιμα ζητήματα. Επιπλέον κάτι τέτοιο απαιτεί και τεχνικές γνώσεις ασφαλείας που μια εταιρεία διαχείρισης ακινήτων αδυνατεί να καλύψει. Σε αυτό το κομμάτι λοιπόν η επιλογή για την χρήση μιας cloud εφαρμογής θα έλυνε τα χέρια της επιχείρησης απαλλάσσοντάς την από αυτή την ευθύνη.

 

Επιπλέον, ένα από τα κύρια οφέλη της χρήσης λογισμικού είναι η αυξημένη ευελιξία και προσβασιμότητα. Τα εργαλεία διαχείρισης και καταχώρισης επιτρέπουν στους  διαχειριστές να παρακολουθούν την κατάσταση των ακινήτων τους, των πελατών και των ενοικιαστών τους. Αυτά τα εργαλεία μπορούν να βοηθήσουν τους διαχειριστές να ανταποκρίνονται σε αιτήματα συντήρησης και να υπολογίζουν όλα τα έξοδα. Ένα πρόγραμμα μεσιτικού γραφείο που βασίζεται στο cloud, παρέχει στους διαχειριστές κατοικιών και στους ιδιοκτήτες μια κεντρική πλατφόρμα για την ανταλλαγή πληροφοριών και ενημερώσεων. Χρησιμοποιώντας αυτά τα εργαλεία, οι διαχειριστές ακινήτων μπορούν να εξορθολογήσουν τις δραστηριότητές τους και να εξασφαλίσουν αποτελεσματική διαχείριση των ακινήτων τους. 

 

Τα προγράμματα αυτά έρχονται εφοδιασμένα με εργαλεία διαχείρισης σχέσεων πελατών (CRM) που είναι επίσης απαραίτητα για τους κτηματομεσίτες προκειμένου να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις επαφές, τους δυνητικούς πελάτες από όπου και να βρίσκονται. Επιπλέον, τα σύγχρονα προγράμματα μεσιτικών γραφείων διαθέτουν και εργαλεία μάρκετινγκ και ανάλυσης. Το λογισμικό μπορεί να συνδεθεί με την ιστοσελίδα της επιχείρησης και να εμφανίσει δεδομένα ακινήτων σε πραγματικό χρόνο, όπως και να διαγράψει πωλήσεις ακινήτων που έχουν υλοποιηθεί και δεν είναι διαθέσιμες. Τέλος, οι μεσίτες ακινήτων μπορούν με ευκολία πλέον να χρησιμοποιήσουν όλα τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για να ελέγξουν τις συμφωνίες με τους πελάτες τους. Κάτι άλλο που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι προγράμματα μεσιτικών γραφείων που είναι συνδρομητικά, παρέχουν πρόσβαση και συμβουλές σε ό,τι νεότερο υπάρχει σχετικά με την νομοθεσία πάνω στην αγορά και ενοικίαση ακινήτων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.