Latest News

Ποια έπιπλα να αγοράσεις για το φοιτητικό σου σπίτι


Αν διαβάζεις αυτό το άρθρο σημαίνει ότι μόλις πέρασες σε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σου και έγινες επιτέλους φοιτητής! Παρόλο που η μετακόμιση σε μια νέα πόλη γεμάτη αγνώστους μπορεί να σε τρομάζει και να σε οδηγεί σε διχασμούς, σε διαβεβαιώνουμε ότι θα βρεις αμέτρητες παρέες και θα ζήσεις μια αξέχαστη φοιτητική ζωή. Το μόνο βήμα που μένει να ακολουθήσεις είναι να δημιουργήσεις το δικό σου σπίτι αναζητώντας όλα τα απαραίτητα έπιπλα για έναν φοιτητή. Παρακάτω θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να διαμορφώσεις τον προσωπικό σου χώρο με τον πιο δημιουργικό τρόπο.


  • Υπνοδωμάτιο


  1. Ένα κρεβάτι είναι το πρώτο έπιπλο που πρέπει να αναζητήσεις για το φοιτητικό σου σπίτι. Πριν κάνεις την αγορά σου βεβαιώσου ότι είναι ποιοτικό, άνετο και χωράει στις διαστάσεις του δωματίου σου. Μαζί με την εύρεση κρεβατιού συνδύασε και την αγορά σεντονιών, μαξιλαριού, μαξιλαροθήκης, κουβέρτας κτλ. Μια έξυπνη κίνηση είναι να μεταφέρεις από το πατρικό σου  οτιδήποτε έχεις διαθέσιμο ώστε να εξοικονομήσεις μερικά χρήματα.


  1. Ένα κομοδίνο με ένα φωτιστικό επίσης είναι απαραίτητα για το υπνοδωμάτιο ώστε να μπορείς το βράδυ να έχεις το απαραίτητο φως για να διαβάσεις το βιβλίο σου ή να δεις την αγαπημένη σου εκπομπή στην τηλεόραση.


  1. Μην ξεχάσεις μαζί με τα ρούχα που θα μεταφέρεις στο φοιτητικό σου σπίτι να πάρεις και αρκετές κρεμάστρες αλλά και ένα σίδερο για να τα σιδερώνεις.


  1. Αναμφισβήτητα στο σπίτι σου θα χρειαστείς και έπιπλα γραφείου https://www.theodoridi.com/ γιατί όσο ωραία και ανέμελη κι αν είναι η φοιτητική ζωή απαιτεί και αρκετό διάβασμα. Βρες ένα γραφείο που να έχει αρκετή επιφάνεια ώστε να έχεις πάνω τον υπολογιστή σου και να μπορείς ταυτόχρονα να διαβάζεις χωρίς να νιώθεις περιορισμένος. 



  1. Ένα έπιπλο γραφείου που πρέπει να αγοράσεις επίσης είναι η καρέκλα. Η ιδανική επιλογή είναι μια καρέκλα με ρυθμιζόμενο ύψος και ροδάκια καθώς συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την άνεση.


  1. Μια βιβλιοθήκη ή επιτοίχια ράφια επίσης θα σου χρειαστούν σίγουρα ώστε να αποθηκεύεις τα βιβλία της σχολής σου.



  • Κουζίνα


  1. Μια σκούπα και ένα φαράσι είναι must have ώστε ο χώρος να διατηρείται καθαρός. Εναλλακτικά μπορείς να βρεις μια ηλεκτρική σκούπα.


  1. Μαχαιροπίρουνα, πιάτα, ποτήρια, κούπες και οτιδήποτε άλλο χρειαστείς για να τρως μέσα στο σπίτι.


  1. Κουτάλες, κατσαρόλες, τηγάνι, τοστιέρα, σπάτουλες, μαχαίρι κοπής, πίνακα κοπής κτλ. Όπως καταλαβαίνεις, δεν γίνεται να τρως κάθε μέρα έξω για αυτό πρέπει να εξασκήσεις λίγο τα μαγειρικά σου skills.


  1. Μερικά ταπεράκια σίγουρα θα σου χρειαστούν για να αποθηκεύεις φαγητό στο ψυγείο.


  1. Πολύ πιθανό είναι το σπίτι να μη διαθέτει τραπεζαρία οπότε ένα μικρό τραπέζι με λίγες καρέκλες είναι ό,τι πρέπει για να γευματίσεις με τη παρέα σου ή και μόνος στο σπίτι.


  • Σαλόνι


  1. Ένας καναπές και μερικά πουφ είναι ό,τι πρέπει για να χαλαρώνεις ή να φιλοξενείς τους φίλους σου.


  1. Από το σαλόνι δεν γίνεται να λείπει ένα τραπεζάκι και μια τηλεόραση.



  • Μπάνιο


  1. Πετσέτες μπάνιου, προσώπου και χεριών.


  1. Χαλάκι μπάνιου για να μην λιμνάζει το πάτωμα κάθε φορά που κάνεις ντους.


  1. Καλάθι για άπλυτα και πλυντηρίων ρούχων, γιατί πλέον θα τα κάνεις όλα μόνος : πλύσιμο, στέγνωμα, σίδερο on repeat.


  1. Κάδος σκουπιδιών 



  1. Τα σαμπουάν μαλλιών, προσώπου και είδη υγιεινής, πχ οδοντόβουρτσα είναι επίσης μερικά πράγματα που χρειάζεται να προμηθευτείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.