Latest News

Από το μηδέν, φτάσε όπου δεν μπορείς – Παναγιώτης Φάσσας

Αλήθεια, πως μεταφράζεται ο τίτλος του βιβλίου; 

Χωρίς εφόδια, χωρίς υλικά, χωρίς δυνάμεις, χωρίς «μαγιά», μπορούμε αν το πιστέψουμε, αν το επιδιώξουμε, αν εργαστούμε μεθοδικά, να φτάσουμε πιο μακριά από αυτό που μπορούν να μας δώσουν οι δυνατότητές μας. 

Γίνεται; 

Γίνεται, επιμένει ο Παναγιώτης Φάσσας, ο οποίος μέσα από σκίτσα, από παραδείγματα, από προσωπικές και μη ιστορίες, από βαθυστόχαστες ρήσεις και από αξιόλογες προτάσεις βιβλίων, επιδιώκει να μας επαγρυπνήσει, ξεδιαλύνοντας το θολό τοπίο που μας κρύβει την αλήθεια και την πραγματικότητα και επιδιώκει να μας γνωρίσει με τις δυνατότητες που κατέχουμε στο ενεργητικό μας, για να φτάσουμε πιο πέρα από αυτό που θεωρούμε αδύνατο.

Με κατανοητό και τρόπο εύστοχο, θα μας μυήσει στην αλλαγή από έμπνευση, στην αλλαγή από απόγνωση, στη δύναμη της εξάσκησης και της επανάληψης, στην ευεργετική δράση του 3πτυχου αλλαγή – επιτυχία – πρόοδος, στη ζώνη άνεσης και θα μας τροφοδοτήσει με στρατηγικές, με εργαλεία, με ασκήσεις, με παραστατικά σχήματα, με εφόδια και γνώσεις για να κάνουμε το απαραίτητο βήμα που απαιτείται για τη βελτίωση του εαυτού μας.

Φράσεις όπως…

…στη ζωή παίρνεις αυτό που ανέχεσαι…

… αν θέλεις περισσότερα από τη ζωή πρέπει να γίνεις περισσότερα…

…ότι δε χρησιμοποιείς το χάνεις…

…το πιο μικρό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, είναι το σημαντικότερο βήμα που μπορείς να κάνεις…

…πετάμε από τη ζωή μας όλα όσα δεν χρειαζόμαστε…

…όταν το ΤΙ είναι ξεκάθαρο, το ΠΩΣ γίνεται εύκολο…

…η επιτυχία δεν έρχεται από ένα μεγάλο άλμα στο μέλλον, αλλά από ένα μικρό βήμα τώρα…

…αν περιμένεις να νιώσεις έτοιμος για να ξεκινήσεις, μπορεί να περιμένεις μια ζωή. ΞΕΒΟΛΕΨΟΥ

…κοσμούν τις σελίδες του βιβλίου και μας προτρέπουν, μας ξυπνούν από το λήθαργο που έχουμε υποπέσει ή που πολλές φορές σκόπιμα βιώνουμε, μας ανασύρουν σιγά – σιγά από το βαθύ πηγάδι που νιώθουμε σπίτι μας και μας αναδύουν στην επιφάνεια, στο φως και στη ΖΩΗ.

Λέξεις όπως…

όρια, 

εμπειρίες, αυτοπεποίθηση, 

αυτοσεβασμός, πρόοδος, επιτυχία, 

εξέλιξη, επιβράβευση, φόβος, δράση, προκλήσεις, 

δύναμη ταυτότητας, πεποιθήσεις, στόχοι, αναβλητικότητα, όραμα,

πλάνο, εφαρμοσμένη γνώση, κίνητρα, ευκαιρίες, ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ρεαλισμός,

εστιασμένη ενέργεια, αξίες, απόγνωση, προορισμός, λάθος, αποτυχία, κριτική, ευελιξία, 

εμπόδια, στρατηγική, επαναπροσδιορισμός, συνειδητοποίηση και πολλές – πολλές ακόμη, θα μας απασχολήσουν καθ΄ όλη την ανάγνωση, θα αποσαφηνίσουν μέσα μας την αξία και το όραμά τους και θα επαναπροσδιοριστούν έτσι ώστε να μας οδηγήσουν σε μονοπάτια τέτοια ώστε να αδράξουμε την ευκαιρία και να αναζητήσουμε μια καλύτερη εκδοχή της ζωής που ζούμε.

Βιβλίο σταθμός, περιβόλι ανθισμένο και ευωδιαστό που δύσκολα μπορείς να απομονώσεις μια και μόνο φράση για να την κάνεις κτήμα σου, γιατί πολλές είναι εκείνες που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Ξεχωρίζω με κόπο την παρακάτω, για να την μοιραστώ μαζί σας:

…μην προσπαθείς να βρεις τον έτοιμο δρόμο. 

Ετοίμασε τον εαυτό σου για τον δρόμο. 

Και να θυμάσαι: Ο στρωμένος δρόμος, είναι κάποιου άλλου… 

Ο Παναγιώτης Φάσσας, είναι ιδρυτής του Success Hype, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα βοηθώντας εκατοντάδες αθρώπους να πετύχουν τα δικά τους.

Έχει υλοποιήσει περισσότερα από 100 σεμινάρια για ιδιώτες και επιχειρήσεις, με πάνω 70.000 συμμετέχοντες, ενώ τα εκπαιδευτικά του προγράμματα για τον νεύρο-γλωσσικό προγραμματισμό (NLP) συγκεντρώνουν περίπου 4.500 εγγεγραμμένους μαθητές.

Με εξαιρετικά δυναμική παρουσία στα Social Media, με ακόλουθους που ξεπερνούν τους 90.000 και ομιλίες σε όλα τα μεγάλα events προσανατολισμού και επιτυχίας (TEDx κ.α.), ο Παναγιώτης Φάσσας, είναι ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα του Success και Business Coaching στην Ελλάδα.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από την Ιβίσκος.

Κατερίνα Σιδέρη Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.