Latest News

Πώς να ξανακοιμηθείτε αν ξυπνήσετε μέσα στη νύχτα


Πώς να ξανακοιμηθείτε αν ξυπνήσετε μέσα στη νύχτα


Είναι δύσκολο να ξανακοιμηθείτε, αν ξυπνήσετε μέσα στη νύχτα από κάποιο κακό όνειρο ή από κάποιον θόρυβο. Στην συνέχεια θα βρείτε κάποιες συμβουλές, που θα σας βοηθήσουν να ξανακοιμηθείτε, αν ξυπνήσετε μέσα στο βράδυ.


Κλείστε όλα τα φώτα


Αν δυσκολεύεστε να ξανακοιμηθείτε, κοιτάξτε γύρω στο δωμάτιό σας, μήπως υπάρχει κάποιο ανοιχτό φως. Ακόμα και αν η κεντρική λάμπα του δωματίου σας είναι σβηστή, τα μικρότερα φώτα μπορεί να σας προκαλέσουν κάποια ενόχληση.


Για παράδειγμα τα φώτα LED, ή διάφορα φωτάκια από ηλεκτρονικές συσκευές, ή το φωτάκι νυκτός σας, μπορεί να σας δυσκολέψει να ξανακοιμηθείτε.


Μην κοιτάτε το ρολόι


Το να κοιτάζετε το ρολόι, μπορεί να σας προκαλέσει άγχος και να μην σας αφήσει να κοιμηθείτε. Ειδικά αν σκέφτεστε το σε πόση ώρα πρέπει να σηκωθείτε για να πάτε στην δουλειά σας, είναι δύσκολο να σας πάρει ο ύπνος ξανά. Συνεπώς, αποφύγετε να κοιτάξετε την ώρα.


Αποφύγετε τις ηλεκτρονικές συσκευές


Οι οθόνες των ηλεκτρονικών συσκευών είναι μεγάλη παγίδα, όταν θέλετε να ξανακοιμηθείτε. Είναι αποδεδειγμένο ότι η χρήση ηλεκτρονικών συσκευών, σας αποτρέπει από το να κοιμηθείτε. Οπότε πρέπει να την αποφεύγετε πριν πάτε για ύπνο.


Όταν ξυπνάτε στη μέση της νύχτας, μάλλον δεν ξέρετε τι να κάνετε και θέλετε να κοιτάξετε το κινητό σας, αλλά είναι σημαντικό να μην ενδώσετε σε αυτόν τον πειρασμό. 


Αν όμως είναι τόσο ανάγκη να χρησιμοποιήσετε μία ηλεκτρονική συσκευή, ενεργοποιήστε την νυχτερινή λειτουργία της.


Κάντε ασκήσεις διαλογισμού


Ο διαλογισμός μπορεί να σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να σας επιτρέψει να πέσετε ξανά για ύπνο. Αν ψάξετε απλές ασκήσεις διαλογισμού στο διαδίκτυο, σίγουρα θα εμφανιστούν πολλά αποτελέσματα και βίντεο.


Ακούστε χαλαρωτική μουσική


Η χαλαρωτική μουσική, μπορεί να σας βοηθήσει να μην σκέφτεστε τίποτα και να κοιμηθείτε ξανά με μεγάλη ευκολία. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να μπλοκάρετε τους ήχους, που ίσως διαταράσσουν τον ύπνο σας, όπως είναι οι σκύλοι που γαβγίζουν και οι γάτες που μαλώνουν έξω από το παράθυρό σας.


Φτιάξτε κάποιο ζεστό


Κάτι απλό που μπορείτε να κάνετε, είναι να φτιάξετε κάποιο ζεστό για να πιείτε. Φυσικά πρέπει να αποφύγετε τα ζεστά με καφεΐνη, γιατί θα δείτε τα αντίθετα αποτελέσματα. 


Είναι καλύτερο να επικεντρωθείτε στο χαμομήλι, στην βαλεριάνα και στο τσάι κάνναβης για ύπνο. Το τελευταίο θα το βρείτε εύκολα, αν αναζητήσετε στο διαδίκτυο “HHC CBD προϊόντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.