Latest News

Με εκείνους που μπορείς να είσαι ο εαυτός σου


Να είσαι με εκείνους τους ανθρώπους που μπορούν και θέλουν να σε δεχτούν όπως πραγματικά είσαι, που δεν θα χρειαστεί να υποδυθείς κάποιο ρόλο μαζί τους, που θα μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, να είσαι εσύ, χωρίς συνέπειες ..

Πόση ανάγκη έχεις να ξοδεύεις χρόνο με ένα άνθρωπο μακριά από τα πρέπει και τα μη γιατί ξέρεις πως σε αποδέχεται έτσι ακριβώς όπως είσαι με τα λάθη σου και τα σωστά σου. Που μπορείς να εκφράζεσαι, να συμπεριφέρεσαι όπως νιώθεις και θέλεις χωρίς οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις..

Να μπορείς να είσαι εσύ και να νιώθεις άνετα και ωραία με αυτό , χωρίς να χρειαστεί καν να προσποιείσαι και να προσπαθήσεις να δείξεις κάτι άλλο ,μόνο και μόνο για να αρέσεις και να χωρέσεις στα δικά του πρότυπα και θέλω.

Δεν δείχνεις τον αληθινό σου εαυτό , μένεις πίσω από φόβο, μην χάσεις κάποιον, ή για το τι πρόκειται να σκεφτεί , ή πια γνώμη ενδέχεται να σχηματίσει για εσένα και στην τελική καταλήγεις να ξεχνάς ακόμη και εσύ ο ίδιος ποιος είσαι στην πραγματικότητα.

Γιατί να έχεις στην άκρη του μυαλού σου πως αν δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό δεν θα είσαι αρεστός σε κανέναν; Και γιατί να δείχνεις μόνο τις εκδοχές του εαυτού σου που πιστεύεις πως θα είναι αρεστές και καλοδεχούμενες;

Μάθε να είσαι ο εαυτός σου και μάθε να επιλέγεις να είσαι με αυτούς που στο επιτρέπουν, χωρίς να φοβάσαι και χωρίς να πρέπει να κρυφτείς ή να προσποιηθείς για κάτι .. Να είσαι με εκείνους που μπορείς να είσαι εσύ, χωρίς να ντρέπεσαι για αυτό που είσαι .. γιατί μόνο έτσι θα νιώσεις πραγματικά ευτυχής ..

Γράφει η Δέσποινα Παντέλα

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.