Latest News

Μυλοπόταμος Πηλίου: Μαγεία από ψηλά!


Τα διάφανα νερά της παραλίας λάμπουν σε όλες τις αποχρώσεις του γαλάζιου, ενώ ο τεράστιος, χαρακτηριστικός βράχος, σμιλεμένος από τη δύναμη της θάλασσας και του αέρα αποτελεί πραγματικό μνημείο της φύσης, εντυπωσιάζοντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη

Είναι μια από τις πιο φημισμένες παραλίες της Ελλάδας και όχι μόνο. Οι φωτογραφίες της έχουν φιγουράρει σε πολλά διεθνή τουριστικά περιοδικά, ενώ διαρκώς κερδίζει γαλάζιες σημαίες επιβεβαιώνοντας την ποιότητά της. 

Ο Μυλοπόταμος απέχει περίπου 58 χιλιόμετρα από τον Βόλο, μια απόσταση που όσοι επισκέπτες τιμούν την περιοχή δεν γίνεται να μην διανύσουν. Τα διάφανα νερά της παραλίας λάμπουν σε όλες τις αποχρώσεις του γαλάζιου.

Ο τεράστιος, χαρακτηριστικός βράχος, σμιλεμένος από τη δύναμη της θάλασσας και του αέρα αποτελεί πραγματικό μνημείο της φύσης, εντυπωσιάζοντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια διπλή παραλία που χωρίζεται στα δύο από έναν τεράστιο βράχο με μια τρύπα-στοά στο κέντρο του, ο οποίος προσφέρει προστασία από τον αέρα και σκιά για τον ήλιο. Σ' αυτόν τον βράχο υπάρχει και αναρριχητικό πεδίο για τους λάτρεις του αθλήματος. 

Το τοπίο μαγεύει στην κυριολεξία: 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.