Latest News

Ο ένας και μοναδικός One Man Band Κωστής Σφέτσας μας συστήνεται


Μπορεί να τον έχεις πετύχει σε κάποιο χιλιόμετρο της εθνικής, μπορεί στα διόδια ...Ίσως και σε κάποιο parking να... Κοιμάται...

Οργώνει την Ελλάδα με ένα βαν, από την μία άκρη στην άλλη. Ταξιδεύει μόνος, αλλά δεν είναι μοναχικός τύπος. Έχει φίλους παντού που γεμίζουν τους χώρους που εμφανίζεται.

Μόλις σε 3 χρόνια έχει στη πλάτη του πάνω από 300 εμφανίσεις. Σε μουσικές σκηνές της Πρωτεύουσας, όπως το Holywood, την Αρχιτεκτονική, το After Dark και άλλα κεντρικά και μη μαγαζιά, μέχρι σε καφενεία και τσιπουράδικα σε ορεινά χωριά των 50 κατοίκων. Μπορεί να τον συναντήσεις σε Beach Bars με 500 άτομα κοινό, μέχρι να τον δεις να παίζει με παιδιά σε κάποιο σχολείο που τον καλούν συχνά.

Ένα είναι σίγουρο... Όπου και να τον πετύχεις.... Θα περάσεις καλά!!!! Γι αυτό και δηλώνει διασκεδαστής και όχι σούπερ ψαγμένος μουσικός.

Αυτός είναι Κωστής Σφέτσας ή αλλιώς.... One Man Band.

Τι ακριβώς κάνει.... Φορτώνει το βαν του με ότι κάνει θόρυβο και φτιάχνει on stage μουσικά σύνολα.... Σαν ολοκληρωμένη μπάντα. Θα δεις ένα τηγάνι και ένα κουτί από καφέ στο ρόλο του drummer. Διάφορα πνευστά και κρουστά να γεμίζουν το χώρο με ήχους.... πάντα με μία ηλεκτρική κιθάρα να βαράει κατά ριπάς.

Τι θα ακούσεις..... Ανάλογα το χώρο.... Ανάλογα τον κόσμο.... Από βλαχοαμερικανιές.... και..... rock n roll.... Μέχρι.... έντεχνα.... Από blues... μέχρι.... Τσιφτετέλια σε rock διασκευή...!!!!! Το σίγουρο είναι ότι θα σιγοτραγουδήσεις, εάν δεν σε σηκώσει στη σκηνή να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου...!!!!!

Τον έχουμε ακούσει σε διάφορες συνεντεύξεις, όπως στην ΕΡΑ (ΕΡΤ), στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ του Πειραιά και σε πολλούς ιντερνετικούς σταθμούς ...και λέει το ίδιο πράγμα.

Ο κόσμος μου κάνει τη Τιμή και βγαίνει από το σπίτι του να έρθει να με ακούσει....Πρέπει να περάσει καλά!!!!!!

Γι αυτό και δεν υπάρχει ποτέ playlist ή ώρα λήξης.....
Όσο ο κόσμος διασκεδάζει.... Ο One Man Band.... Θα συνεχίζει....

Ακολούθησε τον στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης....Και σίγουρα θα τον πετύχεις στη γειτονιά σου κάποια στιγμή!!!!!!

Facebook
Facebook Page
Youtube

Επιμέλεια: anexitilo.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.