Latest News

Το 4ο Φεστιβάλ Πόζαρ έρχεται στο Λουτράκι

Από τις 17 μέχρι τις 19 Ιουλίου

Villagers of Ioannina City
Για τέταρτη συνεχή χρονιά, ο Σύλλογος Νέων Λουτρακίου διοργανώνει το Φεστιβάλ Πόζαρ από τις 17 έως τις 19 Ιουλίου το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο καταπράσινο τοπίο των Λουτρών Πόζαρ. Κάθε μέρα οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε πληθώρα εκδηλώσεων και τα βράδια θα απολαμβάνουν δημοφιλείς καλλιτέχνες επί σκηνής.   

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου, ο αιώνιος έφηβος Βασίλης Παπακωνσταντίνου συναντά το Χρήστο Θηβαίο και μαζί υπόσχονται μια μοναδική συναυλία χωρίς φραγμούς και σταθερές. Την ίδια ημέρα, θα εμφανιστούν στη σκηνή το συγκρότημα V.I.C. (Villagers of Ioannina City).   

Στις 18 Ιουλίου, ο χώρος της συναυλίας θα γεμίσει από τις μοναδικές φωνές του τραγουδοποιού Σωκράτη Μάλαμα και στη συνέχεια του Μπάμπη Στόκα των ΠΥΞ ΛΑΞ.   

Τέλος, την Κυριακή 20 Ιουλίου ο παραδοσιακός και ταυτόχρονα πρωτότυπος Γιάννης Χαρούλης, θα μας ταξιδέψει με το λαούτο του σε μοναδικά μουσικά μονοπάτια. Το μουσικό κλείσιμο του Φεστιβάλ, θα γίνει από ένα πρωτότυπο γκρουπ της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, τους Μπλε.   

Τις συναυλίες θα υποστηρίξουν με την εμφάνιση τους τα συγκροτήματα: OUTDOOR, THE ALCOHOLIC΄S AFTERNOON, KARANOS (samba-reggae), Los Mujeros, Από πριν και από μετά, EKMEK και Ηλιοδρόμιο.   

Παράλληλες εκδηλώσεις: 
  • Νιώστε τη φύση μέσα σας σε μια μεγάλη γιορτή! 
  • Δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους όπως: Face painting, πλανόδιους θιάσους, κλόουν κ.α 
  • Τουρνουά σκάκι, Cross Fit, Μαθήματα μαγειρικής, Zumba Gym, εκθέσεις, αγώνες mountain bike και εκδρομές στα μονοπάτια του Καιμάκτσαλαν 
  • Συμμετοχή κλασικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών 
  • Free camping 
  • Mini stage με τοπικά ροκ και εναλλακτικά συγκροτήματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.