Latest News

Μείνε μακριά από ανθρώπους που σου προσφέρουν μόνο πόνο και κακές αναμνήσεις!

Μείνετε μακριά από εκείνους που έχουν σταματήσει να συνεισφέρουν με οποιοδήποτε τρόπο στη ζωή σας. Μπορεί κάποτε να σας έδιναν ενέργεια, αλλά τώρα έχετε συνειδητοποιήσει ότι σκοπεύουν μόνο να την απορροφήσουν από εσάς.

Μερικοί άνθρωποι αναφέρονται σε αυτούς ως τοξικούς ανθρώπους, άλλοι ως συναισθηματικά βαμπίρ. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι δεν σας κάνουν να αισθάνεστε καλά, ότι μπορεί να αναγνωρίσετε ότι πρέπει να φύγετε μακριά, αλλά υπάρχει κάτι που σας εμποδίζει να το κάνετε αυτό.

Τι είναι αυτό;

Μείνετε μακριά από εκείνους που προσπαθούν να σας χειραγωγήσουν

Υπάρχουν άνθρωποι που, όταν θέλετε να απομακρυνθείτε από αυτούς, αρχίζουν να σας λένε πράγματα που έχουν σκοπό να σας κάνουν να αισθανθείτε άσχημα. Για παράδειγμα, «είσαι αχάριστος» ή «Κοίτα πώς με πληρώνεις για όλα όσα έχω κάνει για σένα» ή «Χωρίς εμένα, θα ήσουν ένα τίποτα σήμερα».

Όλες αυτές οι λέξεις σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα και να νιώθετε υπόχρεοι σε αυτούς, αλλά θα πρέπει να θυμάστε ότι όποιος σας λέει αυτά τα πράγματα προσπαθεί να σας χειριστεί.

Κάποιος που σας έχει αγαπήσει και εκτιμήσει δεν θα σας απευθυνόταν ποτέ με αυτόν τον τρόπο. Στην πραγματικότητα, θα σέβονταν τις αποφάσεις σας.

Έχετε κάθε δικαίωμα να ξεφύγετε από το άτομο που δεν σας κάνει πλέον καλό.

Οι σχέσεις αλλάζουν και οι άνθρωποι επίσης. Αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό γιατί μπορεί να αναδείξει τους ανθρώπους που βρίσκονται πραγματικά στο πλευρό σας.

Μείνετε μακριά από ανθρώπους που έχουν έρθει μόνο για να κλέψουν την ενέργειά σας και, όταν δεν έχουν πλέον να απορροφήσουν περισσότερο, φεύγουν. Αποφύγετε όσους χαμογελούν μπροστά σας και σας επικρίνουν πίσω από την πλάτη σας.

Ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθούν να σας κάνουν να πιστεύετε διαφορετικά, ανεξάρτητα από το αν έχετε ποτέ αμφιβάλλει για το αν οι υποψίες σας είναι σωστές ή όχι, μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας κάνει να αισθανθείτε άσχημα.

Όταν υπάρχουν περισσότερες κακές στιγμές από τις καλές σε μια σχέση, τη στιγμή που αισθάνεστε αυτή τη βαθιά ταλαιπωρία, ήρθε η ώρα να θέσετε κάποια απόσταση μεταξύ σας.

Μπορεί να πληγώνει το τέλος ενός κεφαλαίου, αλλά μερικές φορές είναι απαραίτητο

Υπάρχουν ρομαντικές σχέσεις στις οποίες θέλετε να κρατήσετε φιλικές σχέσεις με αυτό το πρόσωπο που σήμαινε τόσα πολλά για εσάς. Μερικές φορές, αυτό μπορεί να συμβεί και να είναι πολύ ικανοποιητικό. Αλλά τι γίνεται αν, όταν προσπαθήσετε, διαπιστώσετε ότι δεν σας προσφέρει τίποτα;

Το να είστε ζευγάρι σας πρόσφερε πολλά, αλλά τώρα δεν σας προσφέρει τίποτα. Ένα άτομο πρέπει να σας παρακινεί και να σας κάνει να θέλετε να μείνετε μαζί του. Θα πρέπει να ξέρετε ότι εμπλουτίζουν τη ζωή σας.

Εάν είστε με κάποιον και δεν αισθάνεστε τίποτα από αυτά, ή γνωρίζετε ότι χωρίς την παρουσία του/της η ζωή σας θα ήταν πολύ πιο ήρεμη, γιατί να μείνετε δίπλα τους;

Δεν έχετε μια ειλικρινή φιλία. Είναι επώδυνο να κλείνετε τα κεφάλαια, επειδή πονάει να αφήσετε να φύγει κάτι που ήταν τόσο σημαντικό για εσάς.

Αλλά ακόμα κι αν το θεωρείτε κακό, δεν είναι. Το κλείσιμο ορισμένων κεφαλαίων θα ανοίξει άλλα που θα σας εμπλουτίσουν πολύ περισσότερο.

Μην παραμένετε κάπου από φόβο να αισθανθείτε άσχημα ή επειδή πιστεύετε στη σχέση. Αν γνωρίζετε βαθιά ότι πρέπει να φύγετε, κάντε το.

Μερικές φορές, είναι καλύτερο να φύγετε για να μπορέσετε να ωριμάσετε

Υπάρχουν φορές στις σχέσεις που είναι γεμάτες με συγκρούσεις και κανείς από εσάς δεν συνεισφέρει τίποτα … παρ ‘όλα αυτά, μένετε μαζί.

Μπορεί να μην το συνειδητοποιήσετε αυτό, αλλά μερικές φορές πρέπει να ξεφύγετε για να μπορέσετε να ωριμάσετε. Ίσως δεν συνεισφέρετε τίποτα επειδή αναζητάτε κάτι που δεν θα βρείτε στον σύντροφό σας.

Αναφερόμαστε σε έναν αλληλεξαρτώμενο τύπο σχέσης στον οποίο αισθάνεστε κενοί αν δεν έχετε ο ένας τον άλλον. Δεν είστε πλέον σε θέση να αισθάνεστε καλά ή ευτυχισμένοι εάν δεν έχετε αυτό το άλλο άτομο δίπλα σας.

Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχουν συνήθως αντίποινα αν το άλλο άτομο δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Η απομάκρυνση από αυτά είναι απαραίτητη για την ανάπτυξή σας ως άτομο. Στο μέλλον, θα προσπαθήσετε ξανά με πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Μείνετε μακριά από ανθρώπους που έχουν σταματήσει να συνεισφέρουν σε σας ή που σας προσφέρουν μόνο πόνο και κακές αναμνήσεις. Μερικές φορές, αυτό μπορεί να είναι μια ευκαιρία να ωριμάσετε ή να ακολουθήσετε το μονοπάτι που θα έπρεπε να είχατε επιλέξει από την αρχή μια για πάντα.

 meygeia.gr 


Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.