Latest News

Όταν πιάνεις πάτο το μόνο που μπορείς να γίνεις είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

Γράφει ο Μάνος Σαμοθρακης

Φώναξες, έκλαψες, χτυπήθηκες και κοίταξες για μέρες το ταβάνι, προσπαθώντας να βρεις τις απαντήσεις που χρειαζόσουν, όμως τελικά δεν βρήκες τίποτα.

Παράτησες τη ζωή σου, υπολειτουργείς στη δουλειά σου, αγνοείς τα παιδιά σου και βυθίστηκες σε έναν απύθμενο πόνο.

Και κάποια στιγμή, έρχεται εκείνη η μέρα που έχεις φτάσει στον πάτο. Δεν έχεις διάθεση για τίποτα, θεωρείς τον εαυτό σου ανεπαρκή και καμιά χαραμάδα αισιοδοξίας, δεν αφήνει να περάσει ούτε μία ακτίνα χαράς, στη ζωή σου.

Είναι εκείνη η στιγμή, που δεν πάει πλέον πιο κάτω, διότι συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει παρακάτω για σένα. Έφτασες στον πάτο και πλέον η άνοδος είναι η μοναδική διέξοδος.

Ήρθε η ώρα να πάρεις τη ζωή σου πίσω. Εκείνη η ώρα, που ανακαλύπτεις μία άγνωστη δύναμη που υπάρχει μέσα σου. Μία δύναμη, που σε εκπλήσσει και αυξάνει τον αυτοσεβασμό σου, δίνοντας σου την ώθηση να παλέψεις, για να μην νιώσεις ξανά τον ίδιο πόνο.

Μια δύναμη που σε προτρέπει να νικήσεις, ακόμη και αν δεν τα καταφέρεις. Διότι αληθινά ηττημένος, είναι αυτός που τα παράτησε και όχι αυτός που έχασε.

Αποφασίζεις, ότι δεν σου ταιριάζει όλη αυτή η κατάσταση, διότι αξίζεις κάτι καλύτερο και δεν θα πετάξεις τη ζωή σου στα σκουπίδια για κανέναν.

Αποφασίζεις να παλέψεις για το αύριο και να μην επιτρέψεις ξανά να βρεθείς σε αυτήν την θέση. Ορκίζεσαι ότι δεν θα αφήσεις κανέναν, να ακουμπήσει την καρδιά σου ξανά, με λερωμένα χέρια.

Ότι οι άνθρωποι έχουν την αξία τους, όμως μεγαλύτερη αξία για σένα έχεις εσύ και δεν θα επιτρέψεις σε κανέναν πλέον να την υποβαθμίσει και να την καταπατήσει.

Γι’ αυτό….εκεί που ήσουν ΕΣΥ θαμμένος, πρέπει να θάψεις όλον τον αρνητισμό και την τοξικότητα των ανθρώπων, που υποτίθεται ότι σε αγαπούσαν, όμως το μόνο που ήθελαν, ήταν να σε εκμεταλλεύονται.

Να ρίξεις σ’ αυτόν τον λάκκο, τη μιζέρια, τη θλίψη και την απαισιοδοξία.

Και όταν τα κάνεις όλα αυτά, θα πάρεις το απαραίτητο οξυγόνο για να ανέβεις ψηλά, λες και κάποιος σε τραβάει απ’ το χέρι να ξαναζήσεις….να αναγεννηθείς

Θα χρησιμοποιήσεις όλες τις αναποδιές και τις ύπουλες συμπεριφορές που βίωσες, ως μαθήματα εξέλιξης, που θα σε βοηθήσουν στο μέλλον να αποφύγεις ανάλογες καταστάσεις.

Θα ξεκινήσεις να ζεις ξανά και θα λειτουργείς όπως εσύ επιθυμείς και όχι όπως σου υποδεικνύουν οι άλλοι.

Δεν θα σπαταλήσεις άλλο χρόνο από την πολύτιμη ζωή σου, για μεμψιμοιρία και αποδοχή μίας αρνητικής κατάστασης. Η απελπισία, έρχεται από την αδυναμία να δούμε πέρα από το προφανές.

Κανένας έρωτας, δεν είναι παραπάνω από σένα και την ψυχική σου υγεία και γαλήνη. Κανένας άνθρωπος, δεν έχει δικαίωμα να σου αφαιρεί την δική σου ενέργεια και το χαμόγελο σου, για την δική του ικανοποίηση.

Και όταν σε λούσει πάλι το φως της ζωής, να αγαπήσεις από την αρχή τον εαυτό σου και να θαυμάσεις τη δύναμη σου.

Να χαμογελάσεις από ικανοποίηση, διότι τίποτα πλέον δεν μπορεί να σε σταματήσει από το να διεκδικήσεις τα όνειρα σου.

Ήρθε η ώρα να γίνεις ο πρωταγωνιστής στη δική σου ιστορία και όχι ο κομπάρσος, δίνοντας τους καλύτερους ρόλους στους επισκέπτες που πέρασαν από αυτήν.

Ήρθε η ώρα να ζήσεις όπως σου αξίζει.

 Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.