Latest News

Είναι προτιμότερο να είσαι μόνος σου και ήρεμος, παρά να βρίσκεσαι σε μια σχέση που σε αρρωσταίνει.

Γράφει ο Μάνος Σαμοθράκης

Η παραμονή σε καταστάσεις που σφίγγουν το στομάχι, που έχουν μόνιμο πόνο ψυχής, που δημιουργούν αϋπνίες, αυτοάνοσα και φοβίες, μόνο κακό μας κάνουν.

Είναι προτιμότερο να είσαι μόνος σου και ήρεμος, παρά να βρίσκεσαι σε μια σχέση, που σε αρρωσταίνει.

Δεν αξίζει σε κανέναν μας, ο μόνιμος πόνος και ο λάθος άνθρωπος. Δεν είναι αγάπη…είναι μόνο συνήθεια, ανάγκη, βόλεμα και “τι θα πει ο κόσμος”.

Αρκετοί άνθρωποι παραμένουν σε άθλιες φιλίες, σε νεκρούς γάμους και σε δυσάρεστες καταστάσεις, που ενώ τους διαλύουν καθημερινά, δεν αποχωρούν, για να μην μείνουν μόνοι τους, διότι το θεωρούν ακατόρθωτο.

Προτιμούν να γίνονται υποχείρια, φορώντας έντεχνα προσωπεία για να αντέξουν. Και ο μόνος λόγος τελικά, είναι ότι φοβούνται να μείνουν μόνοι.

Μην φοβάσαι τη μοναξιά…
Δεν μπορεί κανείς να σε πληγώσει.
Δεν μπορεί κανείς να σε αναστατώσει.
Δεν μπορεί κανείς να σου επιβάλλει:
συνήθειες, λειτουργίες και καταστάσεις.

Είσαι μόνος σου, αποφασίζεις ΕΣΥ για σένα. Τι θες, τι δεν θες, τι θα φας, ποιον θα δεις, ποιον δεν θα δεις, πού θα πας, αν θες να πας, με ποιον θα πας, αν θες να μιλάς ή αν θες να είσαι σιωπηλός κτλ.

Κάποιος την ονόμασε μοναξιά.
Εγώ θα την πω ελευθερία.

Εάν θες να γίνεις δυνατός και υγιής, μάθε να απολαμβάνεις την μοναξιά σου. Και όλα θα γίνουν καλύτερα στη ζωή σου. Αφού θα είναι μόνο δικές σου επιλογές, που σε κάνουν χαρούμενο και ήρεμο.

Και όταν θα νιώσεις επιτέλους καλά, τότε θα βρεθεί και ο ανάλογος άνθρωπος για να περάσετε την υπόλοιπη ζωή σας ή όσο τέλος πάντων.

Φτάνει μόνο….να νιώθεις καλά!

Εικόνα:  depositphotos.com 


Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.