Latest News

Η αγάπη έρχεται από έναν – μία 

Γράφει ο Μάνος Σαμοθρακής

Η αγάπη δεν βρίσκεται στην ποικιλία των ανθρώπων. Βρίσκεται στην ποικιλία των συναισθημάτων και των πράξεων, ΔΥΟ ανθρώπων. Η ανάλωση, κουράζει, εκφυλίζει, μπερδεύει και στο τέλος σε αδειάζει και σε αφήνει μόνο σου.

Δύο χρειάζονται, που θα την πάρουν από μικρό σποράκι και θα την κάνουν ένα τεράστιο και ακλόνητο δέντρο, βάζοντας βάσεις και γεμίζοντας κλαδιά και παρακλάδια την πορεία του προς
τον ουρανό. Μία πορεία που διαρκώς χρειάζεται πότισμα και προσπάθεια, χωρίς κανένας να θεωρήσει τον άλλον δεδομένο.

Οι άντρες λειτουργούν με τα μάτια και οι γυναίκες με τα αυτιά. Το οπτικό κομμάτι είναι σημαντικό για το αντρικό φύλο και το ακουστικό κομμάτι, όπως και η ασφάλεια, είναι σημαντική για το γυναικείο φύλο.

Το τάιμινγκ επίσης που θα βρεθούν, είναι απαραίτητο να τους βρει στην ίδια φάση. Να είναι ελεύθεροι και οι δυο και να ξέρουν “τι θέλουν”. Βασικές προϋποθέσεις αυτά, διότι αλλιώς θα υπάρξει ναυάγιο.

Το οπτικό ταίριασμα και η έλξη, είναι άλλο ένα απαραίτητο κομμάτι στην αρχή, όπως απαραίτητη είναι και η χημεία των δύο σωμάτων. Σίγουρα δεν ψάχνουμε το τέλειο – κανένας άλλωστε δεν είναι τέλειος – αλλά στην πορεία, μπορούμε να ακουμπήσουμε την τελειότητα.

Η γυναίκα πρέπει να θαυμάζει τον άντρα και ο άντρας να την αγαπάει.
Σίγουρα, όλα χρειάζονται αμφίδρομα, όμως κάθε ένα, έχει διαφορετική βαρύτητα για το άλλο φύλο.

Ο άντρας δεν πρέπει να αφήνει λοιπόν αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις στις γυναίκες – διότι σκέφτονται συνέχεια και αναλύουν – για την αγάπη του. Πρέπει να της το δείχνει με πράξεις και με τα μάτια. Η γυναίκα θα το ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο.

Η γυναίκα πρέπει να τον θαυμάζει, να του το δείχνει, να είναι δίπλα του και να τον στηρίζει στις αποφάσεις του. Δεν είναι φαλλοκρατικό, είναι από τη φύση αποδεδειγμένο. Άλλωστε στην ουσία, αυτή κατευθύνει τα πράγματα, απλά το κάνει με τον δικό της έμμεσο και έξυπνο τρόπο.

Ο άντρας πρέπει να εμπνέει ασφάλεια, για να ξέρει η γυναίκα ότι μπορεί να ακουμπήσει επάνω του και δεν πρόκειται να την πειράξει κανένας. Να της δίνει στοργή, να της μιλάει σαν κοριτσάκι και να την εξυψώνει σαν γυναίκα.

Η γυναίκα πρέπει να είναι καθαρή, να φροντίζει αθόρυβα τις λεπτομέρειες, να είναι δίπλα του κυρία και στο κρεβάτι “π@ρ#η”. Οι άντρες δίνουν μεγάλη σημασία στο ερωτικό κομμάτι. Αναστολές, ταμπού και διαρκείς πονοκέφαλοι, στρέφουν τον άντρα αλλού. Πρέπει να βλέπει στα μάτια της ότι τον θέλει.

Ο άντρας πρέπει να την σέβεται και να την αναγνωρίζει ως ίσα με αυτόν.
Η γυναίκα να τον φροντίζει και να τον αποφορτίζει.

Να γελούν μαζί και να γίνονται και παιδιά. Να φροντίζουν τον εαυτό τους και να μην αφήνονται. Να έχουν ποικιλία και να δοκιμάζουν νέα πράγματα, με τον ίδιο σύντροφο. Δεν χρειάζεται να αλλάζουν συντρόφους. Σε όλους αρέσουν τα νέα πράγματα.

Να ανακαλύπτουν μαζί νέους προορισμούς – ανοιχτοί ορίζοντες, σφαιρικά μυαλά. Η φωτιά θέλει αναμόχλευση για να κρατηθεί και να θεριέψει, διαφορετικά θα μείνεις με τις στάχτες.

Να μην θεωρεί ποτέ ο ένας τον άλλον δεδομένο. Να του το λέει, να τον διεκδικεί, να του το δείχνει. Να αφήσουν έξω το “εγώ” και να πιάσουν σφιχτά το “εμείς”.

Ζήλειες και μιζέριες δε χωράνε, διότι δηλητηριάζουν χωρίς να υπάρχει λόγος. Όταν υπάρχει αγάπη και είσαι χορτάτος, δεν στρέφεσαι αλλού.

Τόσο απλά πράγματα θέλει η αγάπη για να κρατήσει και να γεμίσει τη ζωή μας με γαλήνη και με το μεγαλείο της. Εάν λοιπόν την αναζητούμε, ας πάψουμε να κοιτάμε γύρω μας και ας κοιτάξουμε μέσα μας. Αν την έχουμε για να τη δώσουμε και αν είμαστε έτοιμοι, να την μοιραστούμε με έναν μόνο σύντροφο!

Διαφορετικά, άστο να πάει.

Ασχολήσου με νούμερα και με τρόπαια.
Μέχρι να μπει και το δικό σου σε κάποιον τοίχο – άδειο, μόνο και ξεχασμένο.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.