Latest News

Φθινοπωρινά Trends 2023 για ρούχα και παπούτσια!


Αρχίζουμε σιγά σιγά να αποχαιρετούμε τα καλοκαιρινά pieces που έχουμε στη ντουλάπα μας και να μπαίνουμε σε ένα πιο φθινοπωρινό mood.  Αν θες και εσύ φέτος να είσαι η best dressed φίλη μέσα στην παρέα τότε σίγουρα πρέπει να κάνεις τις παρακάτω προσθήκες στη γκαρνταρόμπα σου. Έχοντας ρίξει μια ματιά στις φθινοπωρινές κολεξιόν και τα runaway shows οίκων μόδας, πάμε να δούμε ποια κομμάτια ρούχων και παπουτσιών ξεχώρισαν αυτή τη σεζόν.

Knit top

Οι πλεκτές μπλούζες αυτό το φθινόπωρο θα λάβουν την αναγνώριση καθώς σε κάθε δρόμο θα δείτε τουλάχιστον μια fashionista να φορά ένα πολύχρωμο knit top με ένα ιδιαίτερο και unique design. Δώστε και εσείς λίγο χρώμα στη ζωή σας το φετινό φθινόπωρο αγοράζοντας ένα άνετο και στιλάτο πλεκτό μπλουζάκι σε μια όμορφη και έντονη χρωματική απόχρωση.

Πλισέ φούστες

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα πιο street style ντύσιμο τότε οι πλισέ φούστες είναι σίγουρα ένα ρούχο που πρέπει να αποκτήσετε. Συνδυασμένες με ένα καλσόν, ένα φούτερ και ένα ζευγάρι clogs ή  loafers για μια πιο 90s διάθεση είναι οι ιδανικές φούστες για να τραβήξετε κάθε βλέμμα και να δείξετε σε όλους πόσο in fashion είστε.

Sneakers

Η άνεση και το στιλ στα παπούτσια συναντιούνται στα sneakers. Για τις δουλειές του φθινοπώρου δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή σε παπούτσια για να συνοδεύσουμε ένα look μας από τα sneakers. Ένα συγκεκριμένο brand που έχει τραβήξει ιδιαίτερα τη προσοχή φέτος είναι τα Hoff sneakers με τα φθινοπωρινά design αυτής της κολεξιόν να κυκλοφορούν ενώ προσφέρουν την απόλυτη στήριξη που αναζητά κάθε γυναίκα. Με τα Hoff sneakers θα μπορέσετε να σετάρετε τα πιο άπαικτα office looks φορώντας τα με ένα κομψό tailored μαύρο ή μπεζ παντελόνι. Συνδυάζοντας sneakers και παντελόνι θα δώσετε έναν νεανικό αέρα στο look σας και θα κάνετε την τέλεια εμφάνιση στη δουλειά.  

Big shopping bags

Οι  big shopping bags είναι ένα πολυαγαπημένο σχέδιο τσάντας κάθε γυναίκας και αυτό το φθινόπωρο πρόκειται να κάνουν αναμφισβήτητα θραύση. Ενώ αναδεικνύει απολύτως τη θηλυκότητα μιας γυναίκας και μπορεί να συνοδεύσει κάθε πρωινή εμφάνιση της, τη βοηθά να έχει όλα της τα αντικείμενα οργανωμένα και να παρέχει την απόλυτη πρακτικότητα. Ρίχνοντας μια ματιά στις τσάντες Callista θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν μερικά από τα πιο μοδάτα και μάλιστα ποιοτικά κομμάτια σε oversized τσάντες που μπορείτε να βρείτε στην αγορά και μπορούν σε μια πάρα πολύ καλή τιμή να γίνουν δικά σας. 

Clutch τσάντες

Αν αναζητάτε μια τσάντα για βραδινές φθινοπωρινές βόλτες τότε οι τσάντες clutch είναι το σχέδιο που πρέπει να αναζητήσετε στην αγορά. Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία μοναδικών σχεδίων  και μεγεθών από των οποίων μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει απόλυτα το στιλ που εκφράζετε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.