Latest News

Ποια πράγματα να αγοράσεις για το φοιτητικό σου σπίτι!

Τελικά οι ατέλειωτες ώρες διαβάσματος απέδωσαν αφού έγινες φοιτητής! Το πρώτο βήμα για να καλωσορίσεις την φοιτητική ζωή σε μια νέα πόλη είναι να βρεις  το φοιτητικό σου σπίτι και να το διακοσμήσεις με νέα έπιπλα. Για να σε διευκολύνουμε, σε αυτό το άρθρο δημιουργήσαμε μια λίστα με όλα όσα πρέπει να προμηθευτείς για το νέο σου σπίτι και συμπεριλάβαμε μερικά tips τα οποία θα σε βοηθήσουν παρά πολύ με την μετακόμιση.


Αν αποφασίσεις να νοικιάσεις το σπίτι με κάποιον φίλο ή συγγενή σου, θα πρέπει να συνεννοηθείτε για τις απαραίτητες αγορές ώστε να μοιραστείτε τα έξοδα και να μην κάνετε σπατάλες. Όταν θα βρεις το σπίτι που θα νοικιάσεις πρώτα επιβεβαιώσου για τα έπιπλα που υπάρχουν μέσα ώστε να μην ξοδέψεις χρήματα για κάτι το οποίο ήδη παρέχεται. Ακόμη, θα πρέπει να λάβεις υπόψη ότι τα περισσότερα φοιτητικά σπίτια έχουν ήδη έπιπλα κουζίνας https://www.theodoridi.gr/ και ηλεκτρικές συσκευές όπως κλιματιστικό και φούρνο.  


  • Ξεκινώντας με τα βασικότερα: 

Μια ηλεκτρική σκούπα, μια σφουγγαρίστρα και ένα  σετ σκούπας με φαράσι είναι απαραίτητα για να καθαρίζεις το σπίτι. Μην ξεχάσεις να αγοράσεις καθοριστικά πατώματος και χλωρίνη για το σφουγγάρισμα.

Ακόμη, το πλυντήριο ρούχων είναι απαραίτητα για τα ρούχα σου. Μην ξεχάσεις να προσθέσεις στην λίστα και μια σιδερώστρα ρούχων όπως επίσης και ένα σίδερο.


  • Όσο για τη ξεκούραση σου:

Ένα νέο κρεβάτι με μερικά σετ σεντόνια, κουβέρτες και παπλώματα είναι απολύτως απαραίτητα για τους χειμερινούς μήνες. Ιδανικά επέλεξε ένα διπλό κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο για να μπορείς να αποθηκεύεις σεντόνια, πετσέτες, κουβέρτες και ρούχα. Ακόμη, ένα κομοδίνο με μια λάμπα είναι μια προσθήκη που θα σε βοηθήσει ώστε να μπορείς να αφήνεις τα προσωπικά σου αντικείμενα ή και να διαβάζεις το βιβλίο σου εκεί. 


  • Για το διάβασμα σου:

Τα έπιπλα γραφείου όπως η καρέκλα, το γραφείο και η βιβλιοθήκη είναι απαραίτητα για το νέο σου σπίτι. Ίσως μπορεί να χρειαστείς και ένα νέο laptop για τις εργασίες της σχολής. Με την πάροδο του χρόνου και καθώς θα αρχίσεις να έχεις πολλές σημειώσεις και βιβλία της σχολής, ο χώρος της βιβλιοθήκης δεν θα είναι αρκετός. Οπότε μπορείς να αγοράσεις και να κρεμάσεις στο τοίχο επιτοίχια ράφια ώστε να έχεις περισσότερο χώρο και οργάνωση για τα βιβλία σου.


  • Για το σαλόνι σου: 

Αφού ανακαλύψετε όλα τα τσιπουράδικα, ταβερνάκια, καφετέριες και μπαρ της πόλης σου, με τους φίλους σου θα θέλετε να περνάτε και αρκετό χρόνο και στο σπίτι. Είτε για να διαβάζετε μαζί είτε για να παίζετε επιτραπέζια, ο χώρος του σαλονιού θα γεμίζει συχνά με κόσμο. Οπότε ένας μεγάλος καναπές, μερικά πουφ, ένα τραπεζάκι και μια τηλεόραση είναι τα έπιπλα που σίγουρα δεν πρέπει να λείπουν από το σαλόνι σου. Επέλεξε έναν καναπέ κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο ώστε να μπορείς να φιλοξενείς την οικογένεια και τους φίλους σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.