Latest News

Πασχαλινά δώρα για ενήλικες


Το Πάσχα πλησιάζει και όπως κάθε άλλη εορταστική περίοδος, έτσι και αυτή χαρακτηρίζεται από την ανταλλαγή δώρων με τους αγαπημένους μας. Τι γίνεται όμως αν το βαφτιστήρι σου δεν είναι πλέον παιδί, αν θέλεις να προσφέρεις κάτι στους αγαπημένους σου φίλους ή να κάνεις ένα όμορφο δώρο στην νονά ή τον νονό του παιδιού σου; Δες παρακάτω ορισμένες ιδέες πασχαλινών δώρων για ενήλικες και εντυπωσίασε κάθε παραλήπτη! 

Πασχαλινά Κεριά 

Μπορεί οι χαριτωμένες λαμπάδες για κορίτσια ή αγόρια να μην βρίσκονται πλέον στην λίστα των επιλογών σου, ωστόσο τίποτα δεν σε εμποδίζει από το να προσφέρεις ένα ή περισσότερα πασχαλινά κεριά στους αγαπημένους σου. Αναζήτησε στην αγορά χειροποίητα κεριά με ξεχωριστές μυρωδιές, επίλεξε εκείνα που είναι διακοσμημένα με πασχαλινά στοιχεία και πρόσφερέ τα ως ένα υπέροχο δώρο που θα αφυπνίσει τις αισθήσεις. 

Πασχαλινό Καλάθι Προϊόντων 

Ακόμη και αν ο παραλήπτης δεν είναι ένα πολύ κοντινό σου άτομο και δεν γνωρίζεις τις προτιμήσεις του, για παράδειγμα αν αναζητάς δώρα για τον δάσκαλο του παιδιού σου, ένα καλάθι προϊόντων υπόσχεται να μην αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Μπορείς να βρεις κάποιο έτοιμο καλάθι στην αγορά, αλλά θα σου προτείναμε να μπεις στην διαδικασία να δημιουργήσεις μόνος/η σου μια ξεχωριστή σύνθεση. Είναι πανεύκολο και πολύ πιο διασκεδαστικό! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προμηθευτείς ένα μεγάλο καλάθι και τα προϊόντα που θα επιλέξεις να τοποθετήσεις μέσα και στην συνέχεια να ετοιμάσεις την δημιουργία σου. Συνόδευσε το δώρο σου με μια ευχετήρια κάρτα και απόλαυσε το χαμόγελο στο πρόσωπο των αγαπημένων σου μόλις το αντικρίσουν. 

Πασχαλινές Κούπες 

Οι κούπες είναι ένα παρεξηγημένο δώρο, ωστόσο είναι ιδιαίτερα πρακτικές, ενώ στην αγορά κυκλοφορούν αμέτρητες επιλογές ώστε να διαλέξεις μια κούπα που θα ξετρελάνει τον παραλήπτη της. Εμείς σου προτείνουμε πασχαλινές κούπες διακοσμημένες με λαγουδάκια, αυγά ή ευχές για το Πάσχα. Μπορείς να κάνεις αυτό το δώρο ακόμη πιο ιδιαίτερο επιλέγοντας να γράψεις πάνω στην κούπα το όνομα του προσώπου που θα την δωρίσεις και τοποθετώντας μέσα σε αυτή μικρά σοκολατένια πασχαλινά αυγά και άλλα γλυκίσματα. 

Πασχαλινά Διακοσμητικά 

Από την λίστα μας με τα πιο όμορφα πασχαλινά δώρα για ενηλίκους δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα πασχαλινά διακοσμητικά. Χειροποίητες κορνίζες με ευχές για το Πάσχα, διακοσμητικά κεραμικά αυγά, ξύλινα κουτιά, κηροπήγια και πολλά ακόμη είδη για το σπίτι θα κλέψουν την καρδιά των αγαπημένων σας. Αναζητήστε διακοσμητικά που να ταιριάζουν με το προσωπικό τους γούστο και το στυλ του σπιτιού τους και εντυπωσιάστε τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.