Latest News

Στοίχημα μπάσκετ: πώς να κάνετε τα καλύτερα στοιχήματα;


Το μπάσκετ είναι ένα από τα πιο εξασκούμενα αθλήματα στον κόσμο και με τα χρόνια γίνεται όλο και πιο σημαντικό. Αν και δεν είναι τόσο δημοφιλές στην Ιταλία όσο σε άλλες χώρες, το 2008 είδε μια αναζωπύρωση της προσοχής στο άθλημα και μια τεράστια αύξηση στον αριθμό των στοιχημάτων μπάσκετ.


Στον ιστότοπο στοιχημάτων 20Bet και σε πολλούς άλλους ιστότοπους, είναι πολύ εύκολο να βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις, επιλογές στοιχήματος και συμβουλές για στοιχήματα μπάσκετ. Μπορείτε να στοιχηματίσετε στο ΝΒΑ και σε άλλα μεγάλα πρωταθλήματα μπάσκετ σε όλο τον κόσμο. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε μερικές στρατηγικές και συμβουλές για να βελτιστοποιήσετε το στοίχημά σας στο μπάσκετ.


Συγκρίνετε τις αποδόσεις των καλύτερων στοιχημάτων μπάσκετ

Διαφορετικοί bookmakers σημαίνουν επίσης διαφορετικές αποδόσεις. Εάν θέλετε να στοιχηματίσετε διαδικτυακά σε ένα συγκεκριμένο αγώνισμα μπάσκετ, φυσικά θέλετε να έχετε τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις στην αγορά.


Τα καλά νέα είναι ότι στην προσπάθειά σας για τις καλύτερες αποδόσεις, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη σύγκριση των ιστοσελίδων στοιχημάτων μία προς μία. Μια σύγκριση αποδόσεων στοιχήματος μπάσκετ μπορεί επίσης να γίνει πολύ εύκολα online. Για παράδειγμα, μπορείτε να συγκρίνετε τις αποδόσεις μπάσκετ 2 στοιχημάτων μπάσκετ για έναν αγώνα μεταξύ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και των Τορόντο Ράπτορς.


Να είστε λογικοί όταν στοιχηματίζετε στην αγαπημένη σας ομάδα μπάσκετ

Συχνά παρασυρόμαστε από συναισθήματα και ποντάρουμε μπάσκετ στις ομάδες της καρδιάς μας. Ακόμη και γνωρίζοντας ότι τα περισσότερα από τα στοιχήματα και οι προβλέψεις των στοιχημάτων είναι δυσμενή.


Στόχος μας δεν είναι να ενθαρρύνουμε τα στοιχήματα στην ομάδα σας, αλλά να δείξουμε ότι μερικές φορές πρέπει να βάζετε τη λογική πάνω από το συναίσθημα. Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να είμαστε προσεκτικοί όταν στοιχηματίζουμε στις αγαπημένες μας ομάδες και να προσέχουμε από ποιον λαμβάνουμε νέα και συμβουλές και πώς επιλέγουμε να τα ερμηνεύσουμε.


Όλοι θέλουμε να κερδίσει η αγαπημένη μας ομάδα. Για αυτόν τον λόγο, ο εγκέφαλός μας εργάζεται για να βρει τρόπους να το κάνει δυνατό, ακόμα κι αν δεν είναι πιθανό. Είναι υπέροχο όταν είσαι θαυμαστής. Γιατί δίνει ελπίδα και μπορεί να κάνει την εμπειρία παρακολούθησης του παιχνιδιού πολύ πιο ευχάριστη.


Ως αθλητικός παίκτης, αυτό μπορεί να σημαίνει επικείμενο όλεθρο. Αυτή η απίθανη ελπίδα μπορεί να βλάψει το τελικό σας αποτέλεσμα, αν της επιτρέψετε να διαμορφώσει τις επιλογές και τη στρατηγική σας. Πιθανώς η καλύτερη συμβουλή είναι να αποφύγετε να στοιχηματίζετε στις αγαπημένες σας ομάδες, εκτός αν είστε σίγουροι για κάτι με τη στρατηγική σας. Είναι δύσκολο να είσαι αμερόληπτος και συνήθως υπάρχουν πολλά άλλα παιχνίδια για να διαλέξεις.


Τοποθετήστε μεγαλύτερα στοιχήματα μπάσκετ στην γηπεδούχο ομάδα

Οι μπασκετμπολίστες είναι άνθρωποι σαν εμάς και δεν τους αρέσουν ούτε οι ήττες. Ειδικά στην αρένα σου, μπροστά στο κοινό σου. Ειδικά στο ΝΒΑ, όπου τα φαβορί κερδίζουν τα εντός έδρας παιχνίδια τους με μεγαλύτερο προβάδισμα. Επομένως, μπορεί να είναι χρήσιμο να τοποθετείτε πολύ μεγαλύτερα στοιχήματα στην γηπεδούχο ομάδα από καιρό σε καιρό, εάν ο σχηματισμός είναι σωστός.


Μια άλλη καλή συμβουλή είναι να ποντάρετε στις ομάδες που γνώρισαν μεγάλη ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι με διαφορά τουλάχιστον 20 πόντων. Για παράδειγμα, μια μακροχρόνια μελέτη των τελευταίων 10 ετών δείχνει ότι στην κανονική περίοδο οι ομάδες τείνουν να κερδίζουν περισσότερο από το 58% των παιχνιδιών τους αφού υπέστησαν μεγάλη ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι.


Η πραγματική πρόκληση είναι να προσδιορίσετε την πιθανότητα να κερδίσει μια ομάδα ένα συγκεκριμένο παιχνίδι ή στοίχημα. Εδώ, θα βουτήξετε στα στατιστικά σας και θα βρείτε το δικό σας σύστημα για τον προσδιορισμό αυτής της πρόβλεψης.


Να ελέγχετε πάντα τις ενδεκάδες και τις πληροφορίες αγώνα

Η κούραση παίζει μεγάλο ρόλο στην επιτυχία των ομάδων μπάσκετ. Σε αντίθεση με αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, οι ομάδες παίζουν πολλά παιχνίδια και τα προγράμματά τους ποικίλλουν, συχνά με πολλούς αγώνες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Μάθετε πόσα παιχνίδια έχει παίξει η ομάδα πρόσφατα και αν είναι στο δρόμο ή κάτι τέτοιο.


Εάν μια ομάδα παίζει τον τέταρτο αγώνα της σε πέντε ημέρες, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θα είναι κουρασμένη. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι πιο αργό και λιγότερο πιθανό να έχει καλή απόδοση.


Η εξέταση της τοποθεσίας αυτών των παιχνιδιών είναι επίσης σημαντική. Τα εκτός έδρας παιχνίδια έχουν σίγουρα μεγάλο αντίκτυπο στην ενέργεια μιας ομάδας. Σημειώστε επίσης την απόσταση που πρέπει να διανύσουν για τα παιχνίδια τους. Αν διασχίζουν τη χώρα πέρα ​​δώθε με κάθε παιχνίδι, το ταξίδι θα τους καθορίσει ακόμα περισσότερο.


Θα πρέπει επίσης να ρίξετε μια ματιά στο πού βρίσκεστε στη σεζόν σας, καθώς τα αποτελέσματα αυτού συνήθως δεν αρχίζουν να εμφανίζονται τόσο έντονα μέχρι τα μέσα της σεζόν. Αργότερα στη σεζόν, όσο μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι, τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα σας δημιουργήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.