Latest News

Οι ομορφιές της Άνδρου «παίζουν» σε όλη την Ελλάδα. Ανέλπιστο «δώρο»… (βίντεο)

Εντυπωσιακή λήψη από ψηλά του Τουρλίτη στο spot της Εθνικής Τράπεζας...
Οι άγριες, μοναδικές και σχεδόν παρθένες ομορφιές της Άνδρου, «ταξιδεύουν» τις τελευταίες μέρες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Χιλιάδες άνθρωποι καθισμένοι μπροστά από τις τηλεοράσεις, βλέπουν, μαγεύονται, εκστασιάζονται και ρωτούν:

-  Που είναι αυτός ο εντυπωσιακός φάρος πάνω σ' ένα βράχο, που ξεπροβάλει αγέρωχος και βαμμένος με τα χρώματα της αυγής και της σκοτεινής χειμωνιάτικης θάλασσας;

-  Ποιος είναι ο δρόμος για την βουνοκορφή που σταματάει στον ουρανό και συνδέει την ζωή με το άπειρο;

-  Σε ποια άγρια και μεγαλοπρεπή βράχια σπάνε τ' αφρισμένα κύματα του πρωινού;


Ο δρόμος για τον ουρανό. Με το χάραμα...
Είναι η Άνδρος για όσους δεν το γνωρίζουν! Με το μεγαλείο του πελάγους και την μεγαλοπρέπεια των βουνών της, που αποτυπώνονται μοναδικά στα πλάνα ενός πετυχημένου τηλεοπτικού διαφημιστικού spot.


Είναι εικόνα ή πίνακας; Πρωινή λήψη στις "Όρθιες Πέτρες"...
Η Εθνική Τράπεζα, το μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της χώρας, έκανε την τιμή στο νησί, να το περιλάβει στο τηλεοπτικό της μήνυμα για τα 175 χρόνια λειτουργίας της. 


Ροδίζει η ανατολή...
Η διαφήμιση έχει διάρκεια 1,09 και ξεκινά με ένα μακρινό πλάνο του φάρου Τουρλιτη το ξημέρωμα. Η εικόνα είναι μαγική. Συνεχίζει και αποτυπώνει εντυπωσιακά κάθετα τον Τουρλιτη με λήψη από ψηλά.  Μετά ο οπερατέρ σκαρφαλώνει στην Κουβαρα, στο ψηλότερο σημείο και αποκαλύπτει εντυπωσιακά τον ανηφορικό χωματόδρομο που τελειώνει… στα σύννεφα. Κατεβαίνει σε ένα γρήγορο χαμηλό πέρασμα από τις άγριες βραχώδεις ακτές της Βόρειας Άνδρου στις "Όρθιες Πέτρες". Και ξαναγυρίζει στην Χώρα αποχαιρετώντας την Άνδρο, μ' ένα ονειρικό μακρινό πλάνο του φάρου την ώρα που χαράζει στο Αιγαίο.


Είναι όμορφα σου λέω όταν χαράζει και στο χειμωνιάτικο Αιγαίο...
Η τέλεια διαφήμιση για το νησί. Ανέλπιστη, σοβαρή, πειστική σε μια εποχή που το νησί την εχει απόλυτη ανάγκη. Η επιλογή της Άνδρου ως φυσικό ντεκόρ σε μια τέτοιου βεληνεκούς τηλεοπτική καμπάνια, από ένα απαιτητικό «πελάτη» όπως είναι η Εθνική Τράπεζα, δεν είναι τυχαία. Οι ομορφιές του νησιού έχουν δύναμη και μοναδικότητα…

Υ.Γ  Το Γραφείο Τύπου και το τμήμα marketing της Τράπεζας δεν μας βοήθησαν. Εγκλωβισμένοι σε στερεότυπες γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, δεν μας έδωσαν ποτέ το βιντεάκι. Λογικές άλλων εποχών… Αν είναι δυνατόν. Δεν πειράζει παιδιά, το βρήκαμε από αλλού.        


Δείτε εδώ όλη την διαφήμιση:


Του Δημήτρη Σταυρόπουλου


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.