Latest News

"Το παρεάκι των λουλουδιών" της Κέλλυς Αλχανάτη - Παπούλη από τις εκδόσεις Μίνωας

ΚΕΛΛΥ ΑΛΧΑΝΑΤΗ-ΠΑΠΟΥΛΗ
Το παρεάκι των λουλουδιών

Εικονογράφηση: Χρύσα Σπυρίδωνος
Διαστάσεις: 21 Χ 29 Σελίδες: 32 Τιμή: 10,90 €
ISBN: 978-618-02-0590-9
Εκδόσεις Μίνωας
Ένα βιβλίο για τη δύναμη της φιλίας και τον εκφοβισμό

Το παρεάκι των λουλουδιών, το νέο παραμύθι της Κέλλυς Αλχανάτη-Παπούλη, θα αποτελέσει αφορμή για τις πιο εποικοδομητικές συζητήσεις μεταξύ γονιών και παιδιών. Η συγγραφέας των επιτυχημένων Μικρόπολη και Μικρόπολη: Μη βιάζεσαι…Θα μεγαλώσεις!, επανέρχεται με ένα βιβλίο για τη δύναμη της φιλίας, αλλά και τη διαχείριση των συγκρούσεων στις μικρές ηλικίες.

Σε ένα όμορφο, μα αλλιώτικο, δάσος ζούσαν, μαζί με τα καταπράσινα δέντρα, πολλά πολύχρωμα λουλούδια. Ανάμεσά τους ξεχώριζε η παρέα τριών φιλενάδων. Η Μαργαρίτα, η Ορτανσία και η Παπαρούνα, παρά τους διαφορετικούς χαρακτήρες τους, ήταν φίλες αχώριστες και αγαπημένες.

Μέχρι που ένα νέο μέλος μπαίνει στην παρέα και φέρνει τα πάνω κάτω! Το Άφυλλο Τριαντάφυλλο συμπεριφέρεται άσχημα στα τρία κορίτσια με μόνο σκοπό να τις χωρίσει! Μπορεί η πραγματική φιλία να νικήσει;

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Κέλλυ Αλχανάτη-Παπούλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή, αντί για παιχνίδι, σκάρωνε παραμυθένιες παραστάσεις και σκηνοθετούσε φανταστικές ιστορίες με τις φίλες της. Σπούδασε Σκηνοθεσία, Κινηματογράφο και Τηλεόραση στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης. Η πτυχιακή της εργασία αφορούσε πιλότο παιδικής εκπομπής που στη συνέχεια εξελίχτηκε σε τηλεοπτική παραγωγή. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, έκανε τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα στον χώρο των media, αρθρογραφώντας σε σημαντικά περιοδικά ποικίλης ύλης. Για πολλά χρόνια εργάζεται ως σκηνοθέτρια διαφημιστικών spot και τηλεοπτικών εκπομπών και είναι μέλος της ομάδας ψυχαγωγικών εκπομπών μεγάλου ιδιωτικού καναλιού. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη και έχει δύο κόρες, την Αριάδνη και τη Μελίνα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Κέλλυ μπορείτε να βρείτε στην παρακάτω σελίδα: www.facebook.com/mikropoli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.