Latest News

Οι Imam Baildi για μία συναυλία στην Τεχνόπολη


Imam Baildi
Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων
Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Στην καλύτερη στιγμή της μέχρι τώρα πορείας τους, με ανανεωμένο από το ανεξάντλητο παρελθόν ρεπερτόριο , οι Ιμαμ Μπαιλντί επιστρέφουν μετά από 3 χρόνια στην καρδιά της Αθήνας για την φετινή μεγάλη καλοκαιρινή τους συναυλία.

Ακριβώς ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του τρίτου άλμπουμ τους, «ΙΙΙ», οι Ιμάμ Μπαιλντί ετοιμάζουν την μεγάλη τους καλοκαιρινή γιορτή η οποία θα ηχογραφηθεί για να συμπεριληφθεί στο επερχόμενο LIVE άλμπουμ τους.

Μια δίωρη, καθαρής ενέργειας, συναυλία με τα highlights μιας υπέροχης πενταετίας, που ξεκίνησε σαν ένα ιδιαίτερο project δύο νέων ταλαντούχων μουσικών και δημιουργών που είχαν γαλουχηθεί με εξαιρετικές μουσικές και μετουσιώθηκε στο πιο επιτυχημένο ελληνικό συγκρότημα της νέας γενιάς, περιζήτητο στην χώρα μας αλλά και στα μεγαλύτερα ethnic, και όχι μόνο, festival του κόσμου.

Ανακάτεμα ήχων και πολιτισμών , η νοσταλγία και η συγκίνηση διαδέχεται δυναμικές εξάρσεις όπου η ηλεκτρονική μουσική εναρμονίζεται με τις κλασσικές φόρμες δίνοντας στα, έτσι κι αλλιώς διαχρονικότατα, τραγούδια μια σύγχρονη πνοή.

Τη συναυλία θα ανοίξει η Κατερίνα Πολέμη

Πληροφορίες:

 Εμφάνιση: Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

 Ώρα έναρξης: 21.00

 Τιμή εισιτηρίων: 10 ευρώ στην προπώληση
 12 ευρώ ταμείο
 15 ευρώ καθήμενοι (300 περιορισμένος αριθμός)

 Σημεία προπώλησης: Viva.gr, 11876,


 Public, Παπασωτηρίου, Sevenspots, Ιανός, Reload & Media Markt

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.