Latest News

Οι 5 anti-stress τροφές για σένα που αγχώνεσαι συνέχεια!


Είσαι αγχώδης τύπος; Το ξέρεις ότι η λύση είναι ότι πρέπει να ηρεμήσεις και να σκεφτείς πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένη! Το άγχος είναι τοξικό!

Επίσης, για να βοηθήσεις τον οργανισμό σου να χαλαρώσει μάθε αυτές τις 5 τροφές που θα σε βοηθήσουν να νικήσεις το στρες:

Αμύγδαλα

Αποτελούν καλή πηγή βιταμινών Β2 και Ε. Όπως η βιταμίνη C, και η βιταμίνη Ε έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών που συνδέονται με το άγχος.

Μπρόκολο

Περιέχει αυξημένη ποσότητα βιταμίνης Α, η οποία σε συνδυασμό με τη βιταμίνη C και τα άλλα θρεπτικά συστατικά του μπρόκολου συμβάλλει θετικά στην προστασία των κυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες που παράγονται όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση στρες.

Πορτοκάλια

Περιέχουν βιταμίνη C, η οποία, σύμφωνα με έρευνες, μειώνει τα επίπεδα στρες. Φάτε ένα πορτοκάλι το απόγευμα, ως θρεπτικό και χαλαρωτικό σνακ.

Αβοκάντο

Πλούσιο σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, που αποδεδειγμένα ανακουφίζουν από τις αγχωτικές διαταραχές, ενώ περιέχει μονοακόρεστα λίπη και φυτικές ίνες που δημιουργούν αίσθημα κορεσμού.

Γαλοπούλα

Περιέχει ένα αμινοξύ που ονομάζεται L-τρυπτοφάνη. Αυτό το αμινοξύ ενεργοποιεί την απελευθέρωση της σεροτονίνης από τον εγκέφαλο, μιας ουσίας που σε κάνει να νιώθεις καλά.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.