Latest News

Παύλος Ρεμπής - Βάλε Μουσική (Digital album - Νέα κυκλοφορία)


Με όπλα του, την γεμάτη ένταση και ταυτόχρονα μελωδική φωνή του, ο Παύλος Ρεμπής συνεχίζει την δυναμική του παρουσία στην ελληνική μουσική, με την κυκλοφορία από την Spider Music, του νέου digital album του, με τίτλο «ΒΑΛΕ ΜΟΥΣΙΚΗ»  που περιλαμβάνει δέκα νέα τραγούδια σε ενορχήστρωση μαζί με τους Γιάννη και Χάρη Μιχαηλίδη (Δραμαμίνη) !

Στα περισσότερα τραγούδια του δίσκου ο Παύλος Ρεμπής υπογράφει τους στίχους και την μουσική, ενώ στο album συνυπογράφουν επίσης είτε συνθετικά είτε στιχουργικά και οι : Χάρης Μιχαηλίδης, Κοραλία Αλιφραγκή, Νίκος Γώγος και Σταύρος Ζαχαρίας.

Βάλε Μουσική Άλμπουμ YouTube link: https://www.youtube.com/watch?v=-tb4BHe711Q&index=1&list=PLH1B8yetNDikcsSZdE2-ExJZMdN_RZl_w



Παύλος Ρεμπής - Βιογραφικό


Ο Παύλος Ρεμπής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα με καταγωγή απτήν ξεχωριστή Ικαρία, το νησί που περνάει συνήθως τα καλοκαίρια του.

Από μικρή ηλικία όλοι τον αποκαλούσαν ως το «παιδί-μπάντα» αφού εκτός από τα τραγούδια που έγραφε από μικρός και τις μουσικές σπουδές του στο πιάνο, σύγχρονο /κλασσικό τραγούδι και βυζαντινή μουσική είναι αυτοδίδακτος στα ντραμς, κιθάρες, μπάσο & κρουστά.

Μετά το λύκειο μπαίνει στο Πολυτεχνείο για τις άλλες «καλλιτεχνικές» του σπουδές όπως ο ίδιος πιστεύει, αυτές του Πολιτικού Μηχανικού και εκείνη την περίοδο μαζί με την τότε μπάντα του, τους «ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ», πραγματοποιεί πολλές συναυλίες στην Ελλάδα ετοιμάζοντας παράλληλα την πρώτη τους δουλειά που κυκλοφορεί λίγα χρόνια αργότερα.

Το 2012 οι «ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» διαλύονται, εκείνος ξενιτεύεται στο εξωτερικό αλλά επιστρέφει 3 χρόνια αργότερα με βαλίτσες γεμάτες με νέα τραγούδια. Και κάπου εκεί ξεκινάει ένα άλλο όμορφο ταξίδι.


Με τις παροτρύνσεις του φίλου του τραγουδοποιού Λεωνίδα Μαράντη, προσεγγίζει τους Γιάννη και Χάρη Μιχαηλίδη από τους Jumping Fish Artists ΔΡΑΜΑΜΙΝΗ με στόχο την δημιουργία
της πρώτης προσωπικής δουλειάς. Οι τρεις τους μπαίνουν στο στούντιο, τα αδέλφια Μιχαηλίδη
αναλαμβάνουν πλήρως την επιμέλεια της δουλειάς και την ενορχήστρωση των τραγουδιών και η αίσθηση ενός φρέσκου power-pop/rock άλμπουμ με ελληνικό στίχο παίρνει σάρκα και οστά!

Τις ηλεκτρικές κιθάρες, το μπάσο και τα πλήτρα αναλαμβάνει εξολοκλήρου ο Χάρης Μιχαηλίδης ενώ τον προγραμματισμό ο Γιάννης και τα τύμπανα ηχογραφούνται στο στούντιο του Θοδωρή Κοντάκου (ΚΥΡΙΟΣ Κ.) από τον Αλέκο Κούρτη (ΔΡΑΜΑΜΙΝΗ, Φ.Πλιάτσικας, Μ. Στρατής, Joanna Drigo κ.α.). Ο ΚΥΡΙΟΣ Κ. βάζει και αυτός τις δικές του ιδιαίτερες ιδέες σε κάποια τραγούδια και το παζλ συμπληρώνεται με τη συμμετοχή των Jim Σταρίδας (Μαραβέγιας band) στο τρομπόνι σε ένα τραγούδι και σε ένα άλλο την Αριέτα Σαϊτά στο βιολί.

Ιδιαίτερη στιγμή στο άλμπουμ είναι η συνεργασία του Παύλου και του Χάρη Μιχαηλίδη στο τραγούδι με τίτλο "ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ" με τον Χάρη να ντύνει με μια "εκρηκτική" μουσική τους στίχους του Παύλου. Επίσης συνεργάζεται σε 2 τραγούδια με τους Νίκο Γώγο και Σταύρος Ζαχαρία ενώ ένα απτά πιο όμορφα ρεφρέν του άλμπουμ στιχουργικά ανήκει στην Κοραλία Αλιφραγκή.

Εκεί που οι Stereophonics, Coldplay, Snow Patrol, Arctic Monkeys, Radiohead, Portishead, Doves, Blackfield, Oasis, Archive συναντούν τους Γ. Δημητριάδη, Μ. Φάμελλο, Ν. Πορτοκάλογλου, Σ. Δρογώση, Ξύλινα Σπαθιά, Μ. Στρατή και φυσικά τους Δραμαμίνη, εκεί κάπου ανάμεσα βρίσκονται και τα τραγούδια του Παύλου ντυμένα με την μελωδική αλλά ταυτόχρονα δυναμική του φωνή.


ΜΕΛΗ ΜΠΑΝΤΑΣ : 
Παύλος Ρεμπής – Φωνή, ακ. κιθάρα
Άγγελος Καράντζαλης – ηλ. κιθάρα
Αλέξης Ζορμπάς – ηλ. κιθάρα
Άγις Αγγελομάτης – Μπάσο
Δημήτρης Αζοράκος – Τύμπανα

ΜΟΥΣΙΚΟ ΥΦΟΣ : Power Pop – Rock

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ : Spider Music

Παύλος Ρεμπής
*Facebook Page : https://www.facebook.com/PavlosRempis/

*Facebook Profile : https://www.facebook.com/pavlosrem

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.