Latest News

Ο Μπακαλόγατος έγινε έγχρωμος και θα γίνει «της κακομοίρας»


Μια από τις πιο δημοφιλείς κωμωδίες με πρωταγωνιστή τον Κώστα Χατζηχρήστο πετάει το ασπρόμαυρο και επιστρέφει 54 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της έγχρωμη και το ίδιο σπαρταριστή. 

Ο παραγιός του μπακάλη, επονομαζόμενος και Ζήκος κάνει άνω – κάτω μια ολόκληρη γειτονιά, κάπου στην Αθήνα, στη μεταπολεμική Ελλάδα της φτώχειας και των λαϊκών συνοικιών. Ένα παράταιρο συνοικέσιο ανάμεσα στο αφεντικό του και μια νέα κοπέλα της γειτονιάς, ένας ατελέσφορος έρωτας και οι ξεκαρδιστικές στιχομυθίες του Μπακαλόγατου αποτελούν από τις πιο cult, λαϊκές και αυθεντικές στιγμές του ελληνικού κινηματογράφου.



Ο Κώστας Χατζηχρήστος, τάληρο, τάληρο, επιστρέφει σε έναν από τους πιο αγαπημένους ρόλους που ενσάρκωσε ποτέ, με την ταινία για πρώτη φορά να προβάλλεται έγχρωμη.




Η τηλεόραση του ΑΝΤ1 εξασφάλισε το φιλμ σε high definition και πλήρες χρωμάτων και θα το προβάλλει το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 20.00 για πρώτη παγκόσμια προβολή.




Πρόκειται για ελληνική κωμική ταινία παραγωγής του 1963, σε σενάριο και σκηνοθεσία Ντίνου Κατσουρίδη. Το σενάριο βασίστηκε στο ομώνυμο θεατρικό έργο των Χρήστου και Γιώργου Γιαννακόπουλου. Πρωταγωνιστούν πέραν του Κώστα Χατζηχρήστου οι Κώστας Δούκας, Νίκος Ρίζος και Μαρίκα Νέζερ.



Αν και ο ΑΝΤ1 έχει φροντίσει να διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού τα νέα έγχρωμα και υψηλής ευκρίνειας πλάνα της θρυλικής ταινίας, ειδικά στο τελευταίο τρέιλερ που προλογίζει την προβολή, μας έδωσε μικρές γεύσεις από τον ανανεωμένο Ζήκο σε παλιότερο σποτ. 

Δείτε:


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.