Latest News

Το ωραιότερο βίντεο που έγινε ποτέ για την Ελλάδα και τον τουρισμό της...

To εκπληκτικό βίντεο με μουσική επένδυση του Δημήτρη Παπαδημητρίου για τον ελληνικό τουρισμό, που έφτασε στην κορυφή τριών διεθνών διαγωνισμών, κάνοντας τους `Ελληνες περήφανους.




Ελλάδα...

Αλήθεια, έχετε αναρωτηθεί “Τί είναι η Ελλάδα για εσάς, τους  Έλληνες;"

Αν έπρεπε να πω την άποψή μου για το τί είναι η πατρίδα μου για εμένα, θα έλεγα πως η Ελλάδα είναι η χώρα που με μεγάλωσε, εκεί που έζησαν και ζουν οι πιο αγαπημένοι μου... Είναι το μέρος που αγαπώ, που κυριαρχεί στις παιδικές μου αναμνήσεις, αυτό που με ώθησε να μάθω για την ιστορία της, όπως και για το τί υπάρχει πέρα από τα σύνορά της.

Κλείνοντας τα μάτια μου σκέφτομαι την Ελλάδα του ήλιου, της θάλασσας, της τέχνης, του πολιτισμού, των γραμμάτων...

Ανοίγοντάς τα, ξέρω πως η πραγματικότητα είναι δυστυχώς διαφορετική... Ο όμορφος τόπος μας, η “μάνα” σπουδαίων μορφών, το σταυροδρόμι έμπνευσης και δημιουργίας, αφέθηκε σε λάθος χέρια. Και ρημάζει...

Kαι όμως, είναι φορές που η χώρα μας "βγαίνει και πάλι μπροστά" και κατακτά -με τον δικό της μοναδικό τρόπο- την κορυφή που της αξίζει...

Αυτή είναί  και η περίπτωση ένος υπέροχου βίντεο που δημιουργήθηκε για τον ελληνικό τουρισμό-παρουσιάζοντας την Ελλάδα ως το ιδανικό μέρος για τουρισμό- που απέσπασε τρία τιμητικά βραβεία. Το βίντεο, το οποίο έχει τίτλο «Greek Tourism. An eternal joyrney», είναι παραγωγής του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού σε σκηνοθεσία του Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα.



Η  παραγωγή ήταν της QKas productions βασισμένο στην ιδέα ήταν του καθηγητή Νίκου Σταμπολίδη. Την υπέροχη μουσική συνέθεσε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ενώ το κείμενο έγραψε στα αγγλικά ο Donald Morgan Nielsen.  Το μοντάζ και η επεξεργασία εικόνας έγινε στο studio της Digimojo από τον Kώστα Αρβανιτάκη.

Το 2015, απέσπασε το 1ο βραβείο στην κατηγορία Country στο Βερολίνου, κατά την διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης ITB. Στο τουριστικό φεστιβάλ των Η.Π.Α. «US International Film and Video Festival»  κατέκτησε, επίσης, το πρώτο βραβείο.

Η τρίτη διάκριση ήταν  το βραβείο «Blue Danube» (Γαλάζιος Δούναβης) για το καλύτερο πολιτιστικό τουριστικό φιλμ στο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών και Οικολογικών ταινιών SILAFEST 2015 (30/8-5/9/2015), που έλαβε χώρα στο Veliko Gradište της Σερβίας.

Η σύντομη ταινία,  προβάλλει την απαράμιλλη ομορφιά της χώρας μας καθώς και τα μοναδικά χαρακτηριστικά της ελληνικής κουλτούρας. Στόχος είναι να περάσει το μήνυμα ότι οι επισκέπτες της Ελλάδας, θα ζήσουν μια ασύγκριτη εμπειρία ταξιδεύοντας σε ένα  μικρό κομμάτι του παραδείσου πάνω στην γη. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι το  όνομα της Ελλάδας άλλωστε, αποτελεί την παλαιότερη ελληνική "βιομηχανία"...

Αξίζει να παρακολουθήσετε το εκπληκτικό βίντεο που ακολουθεί...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.