Latest News

Το Τηνιακό ανοίγει πάλι και ο Γιάννης Χαρούλης θα είναι εκεί


Με μια ανάρτηση στο facebook μια παρέα ανακοίνωσε ότι ανοίγει και πάλι το ιστορικό ουζερί

ο θρυλικό "Τηνιακό", το καφενείο-ουζερί της λεωφόρου Αλεξάνδρας που έκλεισε μετά από την απόφαση των ηλικιωμένων πρώην ιδιοκτητών του να συνταξιοδοτηθούν, επανέρχεται δριμύτερο ως Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚΟΙΝΣΕΠ).

"Όπως πιθανότατα γνωρίζετε από χτες μια παρέα νεαρών ανέλαβε να ενοικιάσει τον χώρο του Τηνιακού μετά το κλείσιμο του και με μια ανακαίνιση που θεωρούμε απαραίτητη αλλά με ίδιο στυλ και αναβαθμισμένα μενού μεζέδων αλλά και νέες ποικιλίες μπύρας και να το λειτουργήσουν ως συνεργατικό καφενείο-μπαρ.

Θα χαρούμε να σας δούμε στο άνοιγμα μας", αναφέρεται στο "κάλεσμα" που αναρτήθηκε στο Facebook, σε σχετικό event.

Όπως σημειώνουν οι νέοι ιδιοκτήτες, ο Γιάννης Χαρούλης θα τραγουδήσει δωρεάν "για την καλή αρχή του μαγαζιού". "Με μεγάλη μας χαρά να σας ανακοινώσουμε πως την μέρα του ανοίγματος του "Νέου Τηνιακού" θα περάσει να ευχηθεί και να μας τραγουδήσει κάποια τραγούδια του μόνο με το λαούτο του ο Γιάννης Χαρούλης", συνεχίζουν οι πέντε νέοι ιδιοκτήτες του Τηνιακού.

Διευκρινίζουν πως θα προστεθούν στο παλιό μενού κάποιοι περισσότεροι μεζέδες, μάρκες μπύρας που δεν υπήρχαν, ενώ θα αλλάξουν μόνο οι τουαλέτες και κάποιες καρέκλες. "Δεν πήραμε τον χώρο για να μην κρατήσουμε το ύφος του", γράφουν σχετικά στο Facebook.

Με μια ανακοίνωση της η Ένωση Τηνίων και οι συντάκτες του τοπικού tinosecret.gr, καλωσορίζουν το νέο μαγαζί:

"Το μαγαζί που έγραψε την δική του ιστορία στην Αθήνα και διαφήμιζε επί χρόνια το νησί μας στην πρωτεύουσα μετά το πρόσφατο κλείσιμο λόγω συνταξιοδότησης των προηγούμενων διαχειριστών, δίνει μια νέα ευκαιρία σε 5 νέους συντοπίτες μας να κάνουν μια νέα αρχή με το "Νέο Τηνιακό" που θα λειτουργήσει με την μορφή σε συναιτεριστικής εταιρίας μετά από συμφωνία με την Ένωση Τηνίων όπου υπάρχει και η άδεια του μαγαζιού.

Από τη σειρά μας να ευχηθούμε στους συντοπίτες μας μια νέα καλή αρχή και να καλέσουμε όλους τους Τηνίους να στηρίξουν την προσπάθεια των συμπατριωτών μας".

Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 8 Ιανουαρίου 2017 στις 20:00. Το ουζερί θα λειτουργεί έξι ημέρες της εβδομάδας, εκτός Τρίτης.

Δείτε σε ένα βίντεο τί έγινε το τελευταίο βράδυ του παλιού μαγαζιού (11 Δεκεμβρίου):


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.