Latest News

Ηλιάνα Βολονάκη - Το κέντημα του Δράκου

Ο Ρουστίκος – διάσημος πιανίστας πλέον- επιστρέφει στη Πρίγκηπο, με απώτερο σκοπό να συναντήσει τη μητέρα του, η οποία μένει ακόμη με τον αδερφό της, γνωστό εισοδηματία. Πιστεύει πώς ο έρωτας είναι απλά ένα ψέμα, ένα κατασκεύασμα της φαντασιοπληξίας του ανθρώπου, ώστε να προσφέρει λίγες περιπλανητικές ορέξεις στην μίζερη ζωή του.

Μέχρι τη στιγμή, πού γνωρίζει τη Σεμέντα- μια αθώα κοπέλα- και αλλάζει η ζωή του. Μια κοπέλα, πού βάζει την κασέτα στο κασετόφωνο και πλησιάζει το παραθύρι της. Μπροστά της, έχει τις αγαπημένες της γλάστρες. Μπουκαμβίλια και βασιλικό. Χαμογέλα καθώς αγγίζει με την μύτη της τα φύλλα του βασιλικού. Ο Ρουστίκος Καλογλού, μου μίλησε ψελλίζει και αγκαλιάζει τον εαυτό της.

Μοιάζει με πουλί, πού ανοίγει τα φτερά και μαθαίνει να πετά. Φίλες δεν έχει να το αποκαλύψει, μονάχα έναν αρραβωνιαστικό, επιλογή της θείας της, για να την ξεφορτωθεί πιο γρήγορα. Είναι μικρή άκουγε την μάνα της, να διαμαρτύρεται αλλά η Μαμέλχθη- η θεία της- δεν άκουγε. Είχε πάρει την απόφασή της. Μόλις απολυθεί από φαντάρος θα γίνει και ο γάμος, σε ένα χρόνο ήταν η απόφασή της και αλίμονο σε όποιον της πήγαινε κόντρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.