Latest News

Εκθαμβωτική πτήση πάνω από την κορυφαία παραλία στο Ελαφονήσι Χανίων!


Το Ελαφονήσι βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο της Κρήτης, στο νομό Χανίων και πρόκειται για μια εξωτική τοποθεσία με γαλαζοπράσινα νερά και ροζ άμμο. Αποτελεί πόλο έλξης πολλών επισκεπτών τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ η ομορφιά του είναι απαράμιλλη.

Τόπος ιδιαιτέρου φυσικού κάλους και προστατευόμενη περιοχή Natura. Θα έλεγε κανείς οτι η φύση έκανε το θαύμα της εδώ! Αυτός είναι ο λόγος που έχει γίνει τόσο δημοφιλής προορισμός στον νομό Χανίων και την Κρήτη.

Το Ελαφονήσι βρίσκεται 5 χιλιόμετρα μετά από την Χρυσοσκαλίτισσα, και φτάνοντας εδώ θα αντικρίσετε μια μεγάλη γυμνή έκταση που έχει διαμορφωθεί σαν χώρος στάθμευσης, λίγους σκονισμένους κέδρους και τα υπέροχα χρώματα της λιμνοθάλασσας.
Η παραλία απέχει λιγότερο από 200 μέτρα από το νησάκι και μπορείτε άνετα να περπατήσετε στα ζεστά, αβαθή νερά. Φτάνοντας στο νησί θα ανακαλύψετε πολλές μικρές παραλίες στην νότια ακτή του.

Η άμμος στο Ελαφονήσι είναι λευκή, αλλά σε πολλά σημεία έχει μια ροζ απόχρωση από τα χιλιάδες σπασμένα κοχύλια που περιέχει. 

Ο κινηματογραφιστής Νίκος Σαράντος μας μεταφέρει νοητά σε ένα ταξίδι πάνω από την πανέμορφη αυτή παραλία.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.