Latest News

Το νέο βιβλίο του Δημητρίου Δακρότση | Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΑΝΑΤΥΠΟ

Δημήτριος Δακρότσης (Θεσσαλονίκη, 1972).

Διδάκτωρ Φιλοσοφίας Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, τακτικό μέλος Ελληνικής Φιλοσοφικής Εταιρείας. 

Απόφοιτος του Τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Φιλοσοφίας του Τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (κατεύθυνση Ηθική). 

Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής στη Διημερίδα Ηθικής Φιλοσοφίας (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, 2009) και στο 23ο Διεθνές Συνέδριο Φιλοσοφίας, (Πανεπιστήμιο Αθηνών, 2013). 

Έχει συγγράψει και δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, κριτικές και μελέτες γύρω από την Ηθική, Αισθητική και Πολιτική Φιλοσοφία. 

Κατά το Ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 ανέλαβε την επιστημονική ευθύνη του μαθήματος της Φιλοσοφίας στο πρόγραμμα Διδακτικής Φιλολογικών Μαθημάτων του Ανοικτού Ιδρύματος Εκπαίδευσης. 

Το 2014 έλαβε τρίτο βραβείο στον Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Δοκιμίου του περιοδικού Νέα Σκέψη, ενώ το 2015 έλαβε πρώτο βραβείο Δοκιμίου στον 33ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών. 

Έχει διδάξει Λαογραφία στο πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων και Αισθητική Φιλοσοφία στον 7ο Κύκλο Εξειδικευμένων Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Απόφοιτων Ανώτατης Εκπαίδευσης, στο Έργο: «Ακαδημία Πλάτωνος - η Πολιτεία και ο Πολίτης» του Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Από το 2013 δραστηριοποιείται ως επιστημονικός συνεργάτης και διδάσκων του μαθήματος της Φιλοσοφίας στο Ανοικτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης. 

Είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο Διδασκόντων του Έργου: «Ακαδημία Πλάτωνος» Εξειδικευμένα Προγράμματα για Απόφοιτους Ανώτατης Εκπαίδευσης, Φορέας Εκτέλεσης: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και υπό ένταξη στο Υπομητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.