Latest News

Φεστιβάλ Ηλιούπολης 2015: Θέατρο και μουσική στο φετινό φεστιβάλ

Τη Δευτέρα, 24 Αυγούστου ανοίγει τις πόρτες του το φετινό Φεστιβάλ του Δήμου Ηλιούπολης, στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δ. Κιντής» και φιλοξενεί, όπως κάθε χρόνο, μερικές από τις πιο αξιόλογες και πολυαναμενόμενες θεατρικές αλλά και μουσικές παραγωγές του καλοκαιριού. 

Το Φεστιβάλ Ηλιούπολης, κατεξοχήν θεατρικό, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα , που εκτείνεται από το κλασσικό έως το σύγχρονο ρεπερτόριο, από την τραγωδία έως την κωμωδία και τη σάτιρα , από τον Αισχύλο και τον Αριστοφάνη έως τον Σαίξπηρ και τον Μποστ. Στόχος του να προσελκύσει τους θεατρόφιλους κάθε ηλικίας και να τους προσφέρει την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη δουλειά των σημαντικότερων σκηνοθετών και ηθοποιών της εγχώριας θεατρικής σκηνής, με όσο το δυνατόν πιο προσιτό εισιτήριο.

Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να λείπει και το θέατρο για παιδιά. Η Κάρμεν Ρουγγέρη θα παρουσιάσει το «Παραμύθι χωρίς όνομα», βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα.

Το Φεστιβάλ Ηλιούπολης επιφυλάσσει πάντοτε όμως εκπλήξεις και για τους φίλους της μουσικής. Φέτος, φιλοξενεί τρεις ξεχωριστές μουσικές βραδιές, με αγαπημένους τραγουδιστές και συνθέτες, τον Δημήτρη Ζερβουδάκη σε μια ατμοσφαιρική συναυλία , τη Γιώτα Νέγκα και τον Θέμη Καραμουρατίδη σ’ ένα πρόγραμμα νοσταλγικό και ονειρικό, και τον Δημήτρη Παπαδημητρίου με τη Φωτεινή Δάρρα, που θα μας κρατήσουν συντροφιά με επιλογές από την ελληνική και την παγκόσμια μουσική σκηνή για να καταλήξουν σ’ ένα συμμετοχικό γλέντι με το κοινό.

Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 24 Αυγούστου έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2015. 

Το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ μπορείτε να το δείτε εδώ.


Πληροφορίες

Τοποθεσία: Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δ. Κιντής» ,Γαρδίκη & Σμόλικα, Ηλιούπολη

Ημερομηνία: 24 Αυγούστου έως 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ώρα έναρξης εκδηλώσεων: 21:00 

Προπώληση: Από τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015
Α) στα γραφεία του «Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ – Γρηγόρης Γρηγορίου» (Νικομάχου 18, Ηλιούπολη, τηλ. 210 9940699), από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9:00 έως τις 15:00.
Β) στο βιβλιοπωλείο «Περί Βιβλίου» (Ελ. Βενιζέλου 138, 210 9946717), από  Δευτέρα έως Σάββατο, ώρες καταστημάτων.

Τις ημέρες των εκδηλώσεων, το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Ηλιούπολης «Δ. Κιντής»  θα είναι ανοιχτό από  τις 19:30.

Πληροφορίες: Τηλ.: 210 9923840 και 210 9940699

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.