Latest News

Ξύλινο ποδήλατο… έργο τέχνης στα Τρίκαλα!!!


Σε… πρόσωπο της πόλης, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα κάθε φορά που κυκλοφορεί με το ποδήλατό του, εξελίχθηκε ένας 36χρονος Τρικαλινός χάρη στο μεράκι και την αγάπη του για το ξύλο.
«Με κοιτάει όλος ο κόσμος και νιώθω ότι οδηγώ… Ferrari», δηλώνει στο trikalanews.gr ο Άγγελος Πατσιατζής και πώς όχι, όταν το ποδήλατό που καβαλά είναι… ξύλινο και μάλιστα το κατασκεύασε ο ίδιος!
Ο 36χρονος γιος ξυλουργού, ο οποίος είναι τα τελευταία 3 χρόνια Καθηγητής Ξυλογλυπτικής στη Σχολή της Καλαμπάκας ξεκίνησε το τελευταίο 10ήμερο τα… δρομολόγια στην πόλη των Τρικάλων με το πρώτο ξύλινο ποδήλατο.
«Έχω έτοιμα τα σχέδια και ξεκίνησα την κατασκευή για ένα γυναικείο και ένα ακόμη ανδρικό σε μια αποκλειστικά δική μου σχεδίαση», αναφέρει μάλιστα ο 36χρονος πατέρας μιας 4χρονης κόρης η οποία προφανώς θα έχει ξύλινο ποδήλατο για τις πρώτες βόλτες της ζωής της.
Ο καταγόμενος από το Βροντερό Τρικάλων κατασκευαστής του ξύλινου ποδηλάτου, τονίζει πως «το ποδήλατο φτιάχτηκε με ειδικό ελαφρύ ξύλο αντοχής αφρικανικής προέλευσης, ενώ συντηρείται μόνο με φυσικά υλικά. «Το βλέπω πλέον από τις… αντιδράσεις του κόσμου, ότι είναι πολύ πιθανό να ασχοληθώ και επαγγελματικά με την κατασκευή ξύλινων ποδηλάτων, αφού πόλεις όπως τα Τρίκαλα, είναι ευνοϊκές για την χρήση ποδηλάτου ως μέσου μεταφοράς», καταλήγει ο κ. Πασιατζής.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.